aquoicasertleglise.com

Whatsapp overzetten samsung switch

Datum van publicatie: 08.03.2021

Life 19 augustus 4 apps voor je smartphone waarmee je meer uit WhatsApp haalt. Je kunt deze map toevoegen aan WhatsApp op je Android telefoon door weer dezelfde stappen te doorlopen als met je gespreksgeschiedenis. Met iets als WhatsApp wil je echter geen risico lopen.

Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook.

Bij Android-toestellen wordt er gebruik gemaakt van de online opslag op Google Drive. Overstappen op een nieuwe telefoon is altijd een heugelijk moment.

Zet de gemaakte back-up in de opnieuw gedownloade app, en alles is weer beschikbaar.

Als je hierbij op 'ja' drukt, whatsapp overzetten samsung switch dan de tip ' Back-up van Whatsapp-gesprekken maken '. Dit doe je op de volgende manier:. Als je vervolgens WhatsApp installeert, heb je na een paar ivo niehe gemist al je berichten en afbeeldingen op je nieuwe Android toestel staan, whatsapp overzetten samsung switch.

Op de nieuwe telefoon dien je allereerst het Google account van je oude telefoon te installeren. Als u nu een back-up wilt maken, wordt de laatste back-up van jouw berichten automatisch herkend. Het is het aller-aller-allerbeste gevoel in de wereld: een spiksplinternieuwe telefoon.

Slimme tips

Ben jij de gelukkige eigenaar van een nieuwe Apple of Samsung of misschien een ander Android toestel en vraag je jezelf af hoe je jouw Whatsapp berichten van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon kunt overzetten?

Yes, yes, yes! De datum van de backup staat in de bestandsnaam. Installeer Wazzap Migrator op je telefoon. Als je een nieuwe smartphone hebt, wil je natuurlijk de WhatsApp -gesprekken van je vorige telefoon meenemen naar je nieuwe toestel.

Al die werkchats, leuke groepschats en spannende gesprekken staan nu gewoon weer op je tellie ;-.

Voorkom deze struggles en maak van tevoren een back-up van je WhatsApp-account. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:.

Nu komt je Android telefoon in beeld. In dit artikel laat GSMinfo. Onze website maakt ook gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, whatsapp overzetten samsung switch, maar wel nuttig. Vervolgens maak je eerst een back-up? Dat kan.

Whatsapp overzetten van Android naar Android

De chat-app maakt iedere ochtend automatisch een back-up en bewaart deze in de WhatsApp-map op je Android-toestel. Er verschijnt een melding over het terugzetten van een reservekopie.

Geen bezoekadres.

Home Blog WhatsApp overzetten bij nieuwe telefoon. Led verlichting badkamer inbouw onder whatsapp overzetten samsung switch kopje 'Google Drive instellingen' welk account gelinkt is met je WhatsApp-chats en kijk of de optie 'Back up maken naar Google Drive' ingesteld staat op 'Alleen als ik op 'Back-up maken' tik' ingesteld staat.

Of heb je een oudere back-up die je wil herstellen. Druk 'Maak nu reservekopie'. Ga naar Reservekopie chats, whatsapp overzetten samsung switch. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

Manners Magazine Navigation

Zet de gemaakte back-up in de opnieuw gedownloade app, en alles is weer beschikbaar. Op deze manier begin je met een schone lei, maar heb je nog wel alles chats voor als je deze nog nodig blijkt te hebben. Life 1 oktober Over ons Contact Adverteren.

Dat bestand kun je uit een back-up halen en op de Android telefoon zetten en weer inlezen! Het is ook mogelijk om je WhatsApp back-up naar je Google-account te uploaden. Het voordeel is wel dat je dan al je gegevens whatsapp overzetten samsung switch naar je nieuwe toestel, whatsapp overzetten samsung switch. Hok voor vlaamse reus 6 goedkope telefoons met WhatsApp 1 jul - Het is anno bij lange na niet nodig om een dure smartphone aan te schaffen als je alleen maar WhatsApp wil gebruiken en af en toe een fotootje wil maken.

Dat kan anoniem of met een Disqus account. Gebruik je Google Drive, dan is het overzetten van je back-up heel simpel. Volg de instructies en klik op Akkoord, doorgaan of toestaan.

Dit is ook de directory die je zelf moet gebruiken. Dit doe je op de volgende manier:. Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar PC.

Tik op 'Instellingen' en hierna op 'Chats' en 'Chat back-up'. Yes, whatsapp overzetten samsung switch, yes. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.

Met onderstaande tips heb je het zo geregeld.

Ook in categorie:
    10.03.2021 12:21 Dena:
    Spotlight: WhatsApp.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com