aquoicasertleglise.com

Sushi restaurant rotterdam centraal

Datum van publicatie: 08.01.2021

Dit type restaurants heeft meestal niet het meest stijlvolle interieur, maar Miso Sushi laat zien dat het ook anders kan. Het mooiste aan Rotterdam vind ik de mentaliteit: sterker door strijd. Ze verkopen misschien wel sushi maar het is geen Japans restaurantketen.

Beoordeeld op 5 december Toevallig binnengestapt. Goede en vlotte bediening, en het meest belangrijke heerlijk verse sushi. Uiteraard serveren ze hier sushi en sashimi, maar daarnaast serveren ze ook salade, soep en andere warme gerechten.

Toen in: Rotterdam Centraal door de jaren heen. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Sumo is ook ideaal voor als je met een grote groep wilt komen eten.

Het is omgebouwd tot een stoer en weekend ov geldig vrijdag restaurant, Hosomaki. Klassieke Japanse elementen en Europees design maken er een karaktervolle, hippe hotspot van, waar je kan genieten van de lekkerste gerechten? Datum van sushi restaurant rotterdam centraal november Reserveer hier   Sushi bestellen Verschillende soorten sushi bij het sushi restaurant Rotterdam: U heeft de keuze uit verschillende soorten sushi: Ura.

Deze gerechten kunt u bij ons bestellen via een uniek tabletsysteem.

Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen? Het adres?
  • Wij kunnen onze lichten en de muziek afstemmen op uw eigen sfeer voorkeur en daarbuiten kunt u nog verschillende opties bijboeken, zodat wij u van alle gemakken kunnen voorzien.
  • Het personeel is vriendelijk, professioneel en snel. Waarderingen en beoordelingen 4,0  61 beoordelingen.

Voor Sushi kwam dit zeer snel aan tafel, maar was toch heel lekker. Miso Sushi, Rotterdam. Alle gerechten zijn prachtig opgemaakt en worden gebracht door vriendelijk personeel. Je kan hier terecht voor afhalen, of in de lounge, als je lekker zittend van je sushi wil genieten.

Meent JR Rotterdam 1nul8.

Kwalitatief een van de beste Sushi die wij hebben gegeten. Stuk voor stuk prachtig opgemaakt en met een tongstrelende smaaksensatie. De fusion van Franse en Japanse keuken is zeer verrassend en de menukaart biedt dan ook uiteenlopende keuzes, smaakvolle gerechtjes en een erg snel en vriendelijke service, sushi restaurant rotterdam centraal.

Door middel van de tablets geeft u de bestelling rechtstreeks door aan de keuken, van sushi restaurant rotterdam centraal tot pok bowls en van sushi tot soepen.

Waarderingen en beoordelingen 4,0  61 beoordelingen. De sushi was ook alles behalve vers de garnalen in de sushi Datum van bezoek: december Voldoende vega opties.

Onze lekkerste Sushi Restaurants in Rotterdam

Je kan hier genieten van heerlijke sushi en prachtige andere gerechten. Kwalitatief een van de beste Sushi die wij hebben gegeten. Kom met uw gezelschap onze sushi en cocktails proeven! Met deze blog willen we je op de hoogte brengen van leuke restaurants waar je heerlijke sushi kan eten, maar die een iets andere sfeer hebben dan de meeste all-you-can-eat restaurants.

Nieuws 9 oktober Matig 0. Goede en vlotte bediening, en het meest belangrijke heerlijk verse sushi. Coolsingel AG Rotterdam iyumi. Toevallig binnengestapt bij het passeren van het restaurant.

Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden? Prima prijs voor prima eten. SUMO is begonnen als een klein intiem Japans sushi restaurant. Maar je kan nog geen sushi halen. Beoordelingen

  • Niet dus!
  • Kom dan met het openbaar vervoer!
  • Wij bieden u 6 verschillende gangen , waar meerdere gerechten onder vallen.
  • Is dit een gezinsvriendelijk restaurant?

Miso Sushi, Rotterdam. Recepten 2 mei Culy Homemade: Japanse onigiri makkelijke sushiballetjes. Toen wij de tweede SUMO is begonnen als een klein intiem Japans sushi restaurant.

Vanmorgen viel ons iets op, er opent een nieuw restaurant. Met het openbaar vervoer kunt u vanaf station Blaak metrolijn B pakken richting Nesselande. Daarnaast is er een uitgebreide kaart voor wanneer je liever la carte sushi restaurant rotterdam centraal eten gaat. Alle restaurants in Rotterdam weergeven. Is dit restaurant geschikt voor kinderen.

Miso sushi in Rotterdam: makes miso happy

Dit was 12x het lekkerste sushi restaurant Rotterdam! Er was voldoende plaats en zelfs goed te doen met een kinderwagen. Beoordeeld op 23 november Super lekkere sushi. Wat is Travellers' Choice?

Door de uitgebreide keus is er altijd wel iets wat jouw gezelschap lekker vindt. Home Restaurants Miso Sushi in Rotterdam: all-you-can-eat sushi, heerlijke cocktails en relaxte muziek creren we voor u een onvergetelijke ervaring.

Stadsgids Aanbiedingen Vacatures Agenda Service.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com