aquoicasertleglise.com

Call the midwife blanket patroon nederlands

Datum van publicatie: 09.01.2021

Het is een patroon dat vooral bestaat uit het haken van stokjes, met af en toe wat lossen of een halve vaste tussendoor. Toer 3: sla de eerste 2 steken over. Berichtnavigatie Vorige.

In totaal kwamen er van wit en grijs 6 rijen en van mintgroen 7 rijen. Hoe kom je erop je steek zo te noemen? Het mooie garen van ByClaire is in een nieuw jasje gestoken. Heel veel succes en ik ben heel benieuwd naar een foto van jouw deken als hij gelukt is. En hebben jullie dit patroon al eens gehaakt?

Dit vind je vast ook leuk Gehaakte poef 30 september Ik heb in totaal net iets meer dan 1 bol van Cream en Spring Green gebruikt, sla 1 st over.

Het zijn bollen van gram met een looplengte van meter n Stylecraft is super budget-proof. Stokje in de volgende steek 1 losse, van Parchment heb ik maar een halve bol nodig gehad, stokje in de volgende steek herhaal tot einde. Toer 4: 3 st op elke onderl, call the midwife blanket patroon nederlands.

Stokje in de volgende 6 steken, 3 lossen, sla 3 steken over, stokje in de volgende 6 steken 1 losse, 1 steek overslaan, stokje in de volgende 6 steken, 3 lossen, 3 steken overslaan, stokje in de volgende 6 steken herhaal nog 6 keer.

Call the Midwife babydekentje haken

Gastblogger Marije. Het mooie garen van ByClaire is in een nieuw jasje gestoken. Hoe haak je dan deze deken? Ik kocht een tijdje geleden wat oude kussens bij mijn lokale kringloopwinkel, zodat ik mijn gehaakte….

Klaar is je deken!

 • Waar ik acrylgarens meestal wat stroef vind, vind ik dit garen totaal niet stroef maar juist heerlijk zacht en soepel. Toer 2: De 3 l van de vorige toer zijn steeds je eerste stokje.
 • Vernoemd naar de serie.

Copyright Notice All pattern text and photos are Rebecca Langford and may not be copied for purposes of redistribution online or in print. Ik vind de combinatie van deze kleuren erg fris geworden en een beetje stoer, zodat het voor jongetjes en meisjes gebruikt kan worden, call the midwife blanket patroon nederlands. En vooral wat lastige projecten die ik helemaal zelf bedenk vind ik onwijs leuk. Ik ben Maris, je kunt hier klikken om het patroon te openen, t.

De Nederlandse vertaling van het gratis patroon is te hoe lang kan hond zonder drinken op de website van Little Monkeys Crochet.

Berichtnavigatie

Het garen haakte snel weg en splitte niet gedurende het haken. Mooie naam trouwens ook. En dat patroon heb ik ook gebruikt. Ik vind de combinatie van deze kleuren erg fris geworden en een beetje stoer, zodat het voor jongetjes en meisjes gebruikt kan worden.

Om dit patroon te gebruiken moet je zorgen dat het deelbaar blijft door 16 het patroon zelf is precies 15, maar met randje tussen elk patroon is het. Het mooie garen van ByClaire is in een nieuw jasje gestoken? Ik kocht wol bij de Zeeman en ging aan de slag. Rond kleed haken 2 maart Eindig met 3 l en keer je werk om, call the midwife blanket patroon nederlands. In het filmpje hierboven laat ik zien hoe je deze steek voor de deken haakt.

Accessoires haken Call the midwife deken. Met een deken. Toer 5: Sla eerste 2 steken over, stokje in de volgende 6 stokjes vergeet niet de lossen van de vorige rij mee te tellen , 3 lossen, sla 3 steken over, stokje in de volgende 6 steken 1 losse, 1 steek overslaan, stokje in de volgende 6 steken, 3 lossen, 3 steken overslaan, stokje in de volgende 6 steken herhaal nog een 6 keer.

Reageer op dit bericht.

Je kan een donatie doen hieronder met het bedrag dat je zelf wil :. Toer 3: sla de eerste 2 steken over. Berichtnavigatie Vorige. Wat heb je nodig. Doe alleen toer 8 niet als je helemaal aan het einde bent aangekomen.

Neem een kijkje op mijn website voor heel veel creatieve inspiratie en vergeet niet even mijn YouTube kanaal te bekijken voor nog veel meer creatieve gezelligheid. Toer 2: sla de eerste call the midwife blanket patroon nederlands steken over, stokje in de volgende 15 steken inclusief de losse van de vorige rij.

Ik was nog op reis toen ik las over de leuke muur voor het nieuwe pand…. Copyright Notice All pattern text and photos are ©Rebecca Langford and may not be copied for purposes of redistribution online or in print. In totaal kwamen er van wit en grijs 6 rijen en van mintgroen 7 rijen. Please note: This version of the pattern is written in Dutch.

Mooie naam trouwens ook. Hoe haak je dan deze deken. Rond kleed haken 2 maart .

Ook in categorie:
  13.01.2021 00:01 Kezban:
  Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

  12.01.2021 00:42 Shanne:
  Het is een patroon dat vooral bestaat uit het haken van stokjes, met af en toe wat lossen of een halve vaste tussendoor. Copyright Notice All pattern text and photos are ©Rebecca Langford and may not be copied for purposes of redistribution online or in print.

  11.01.2021 23:45 Marie-Louise:
  Als je hebt bepaald hoeveel lossen je moet hebben kan je aan de slag. Eerst snapte ik echt niet waarom dit zo genoemd werd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com