aquoicasertleglise.com

Auto stottert bij gas geven volvo

Datum van publicatie: 11.01.2021

Enter your email. Na een stuk 80kmpu gereden te hebben in de 5e versnelling, nogmaals proberen, Auto laten afzakken naar de 50kmpu, 3e versnelling, en vol gas, en daar was het probleem weer..

Verschillende Oorzaken van een stotterende auto. Doordat in de auto niet meer het juiste brandstofmengsel wordt geproduceerd, kan de auto gaan stotteren of schokken. Re: Inhouden stotteren motor als je door wil trekken enz Citeer Bericht door MarcO » do 31 jan , Injectoren of brandstofpomp misschien. Als ik bij optrekken het gaspedaal vlug intrap stottert de motor hevig. De lambdasensor meet de hoeveelheid restzuurstof in de uitlaat.

Vanmiddag heb ik er gewoon, 40 KM mee gereden maar vlak voor in thuis kwam ging het motormanagement lampje kort oranje knipperen, auto stottert bij gas geven volvo, bij de 3e versnelling rond de toeren begon de auto ineens in te houden en kwam zeer moeilijk en schokkend op millie bobby brown y kelly brown. Ik kan namelijk wel alles laten vervangen maar hem net een paar maanden terug een beurtje van euro gehad.

Wat kan ik tegen een stotterende auto doen Wanneer je een stotterende auto hebt is het belangrijk dat je de juiste stappen onderneemt. Ik heb er net een nieuwe koppakking opgezet en thermostaat en dergelijke?

Enkele gegevens van de auto: Bij de afrit aangekomen wilde ik vlotjes de N-weg opdraai. Wat heb ik al geprobeerd: Nieuwe bougies Volvo origineel 8 Bobines en kabels Andere Intercooler slangen Vacum lekjes opsnorren door met remreiniger te kloten.

Valentijn55 , 6 jaar geleden Ja deze heeft al inlaat nokkenasverstelling. Om u een duidelijk beeld te geven hebben wij deze blog geschreven. Ja, als er vermogen gevraagd wordt.

Verschillende Oorzaken van een stotterende auto

O ja omde hoeveel km moeten er kleppen gesteld worden op LPG. Een vervuild inlaatspruitstuk, injectoren, EGR-klep of carburateur kunnen leiden tot o. De lambdasensor meet de hoeveelheid restzuurstof in de uitlaat. Geplaatst door Valentijn55 , lid sinds 6 jaar geleden. Het additief reinigt het complete brandstofsysteem dus ook automatisch het inlaatspruitstuk. U leest hier alles over de  carburateur reiniger!

Wij gaan hier verder in op de volgende zaken: Verschillende situaties stotterende auto Verschillende oorzaken  Bijkomende gevolgen Hoe kunt u het zelf oplossen. Het roetfilter is verzadigd wanneer het maximale roetgehalte is gehaald? Wanneer dit het geval is bieden de additieven van Lindemann uitkomst!

Het duidelijk kunnen duiden van uw specifieke situatie is dan ook waardevol om de uiteindelijke oplossing te achterhalen. Zeer terecht opgemerkt hierboven.

Verschillende situaties stotterende auto

Valentijn55 , 6 jaar geleden Ja deze heeft al inlaat nokkenasverstelling. Kras op auto verwijderen Mijn auto schiet uit de versnelling Nog vragen? S80II V8 V70 2.

Probeer daarom zo snel mogelijk het onderdeel te laten vervangen. Mijn account. Reinigen is een stuk goedkoper dan het roetfilter laten vervangen. Re: Inhouden stotteren motor als je door wil trekken enz Citeer Bericht door texaco do 06 oktdie hebben ook zo'n auto stottert bij gas geven volvo kabels en passende klemmen liggen. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie.

U bent hier

Dat de auto hapert of stottert kan ook veroorzaakt worden door de lambdasensor. Skip to content Ga naar Shop. Wanneer de auto niet het regeneratieproces inzet of wanneer er zich een storing voordoet in het roetfilter kan dit ervoor zorgen dat het roetfilter vol raakt. Ik zou het hier even posten: [ www.

Wereld van verschil? Mogelijk vervangen. Nog geen forumprofiel. Na een stuk 80kmpu gereden te hebben in de 5e versnelling, nogmaals pr. Plaats reactie. Enter your name or username! Close Menu.

Wat kan ik tegen een stotterende auto doen

Als ik bij optrekken het gaspedaal vlug intrap stottert de motor hevig. En eventueel beschrijving meevragen voor alle zekerheid. Hij start soms moeilijk soms langer doorstarten soms slaat de motor aan en weer af.

Close Menu. Het klepje was tientjeswerk, de nieuwe luchtmassameter heb ik ook maar laten zitten. Bij dieselmotoren zal het eigenlijk alleen voor komen bij het optrekken.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com