aquoicasertleglise.com

Pc start niet meer op blauw scherm

Datum van publicatie: 14.01.2021

Wanneer de notebook nog steeds niet meer reageert in het Windows scherm, dient u door te gaan met de probleemoplossing door verder te gaan met de volgende procedure.

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten.

Dat wordt bijna altijd veroorzaakt door:. Gebruik de onderstaande stappen om de harde schijf in een computer te testen met behulp van de HP zelftest voor de harde schijf. Automatisch opnieuw starten is nu uitgeschakeld. In de meeste gevallen verschijnt er een foutmelding op een blauw scherm, reageert de computer niet meer op invoer via het toetsenbord en moet u de aan-uitknop knop 15 seconden of langer ingedrukt houden om de computer uit te schakelen.

PC opstarten blijft in blauw scherm hangen Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows Als er fouten met de harde schijf naar voren komen, maak dan een back-up van de schijf en installeer een nieuwe harde schijf. Als u de tests hebt uitgevoerd, gebruikt u de instructies in de volgende secties.

Gebruik de pijl omhoog en pijl omlaag om de Veilige modus te selecteren en druk vervolgens op Enter! Klik op Geavanceerde opties en klik op Opdrachtprompt. Dit artikel is. Typ in het startscherm Windows Update om de charm Zoeken te openen en selecteer Windows Update in de lijst met resultaten.

Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline.

  • In sommige gevallen werkt de computer en draait Windows, maar vervolgens crasht de pc plotseling en reageert hij niet meer.
  • Mogelijk wordt u gevraagd om een beheerderswachtwoord of om uw keuze te bevestigen. Contact Us Support Products Home.

Stap 1: Een harde reset uitvoeren

Selecteer de antivirussoftware van derden die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen. Dit document is van toepassing op HP computers met Windows 10, 8 of 7. Bericht wo 10 jan , Terwijl in een andere topic de problemen op m'n laptop hopelijk verholpen gaan worden moet ik me alweer melden met een ander probleem. Windows en software van Microsoft updaten Soms verschijnt er een blauw scherm omdat u niet over de meest recente updates voor Windows beschikt. Als Windows vanwege de stopfouten niet wil opstarten kun je proberen om op te starten in de veilige modus zodat je kunt proberen om het probleem op te lossen.

Email address. Houd de Shift-toets ingedrukt en klik vervolgens op de optie Opnieuw opstarten. Bericht vr 12 janEr wordt u nu de mogelijkheid geboden om een keuze te maken? Selecteer Sorteren op naam en wijzig koste wat kost synoniem in Sorteren op installatiedatum, pc start niet meer op blauw scherm.

Als het virus echter al serieuze beschadigingen in de systeembestanden heeft veroorzaakt, is het wellicht verstandig om het besturingssysteem hierna opnieuw te installeren. Heb systeemherstel mbv herstelpunt geprobeerd.

Deutschland - Deutsch. Want het gebeurt meestal op een moment waarop u het niet kunt gebruiken. Ísland - Íslenska. Wat betekent dat: De voeding van de pc kapot is.

Als bovenstaande stappen niet hebben gewerkt zul je misschien componenten moeten vervangen. Vervolgens kunt u de nieuwe grafische driver verwijderen via het configuratiescherm of Instellingen.

Als uw computer een blauw scherm weergeeft, ziet of hoort u symptomen die een indicatie geven van het algemene probleemgebied. Zorg dat u alle meest recente Windows-updates installeert?

U kunt deze software tijdelijk verwijderen om na te gaan of dit het probleem heeft emirates stoel reserveren, en de software opnieuw installeren als uw apparaat weer actief en werkend is!

Geen resultaten, pc start niet meer op blauw scherm. HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer.

DOE DIT EERST - Voer een harde reset uit

U kunt het vastzittend blauw scherm verhelpen door het programma in de Veilige modus te verwijderen. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. Nee, de bestanden die op de pc staan bent u niet kwijt. Als u onlangs nieuwe stuurprogramma's hebt geïnstalleerd, kunt u deze terugdraaien, uitschakelen of verwijderen om te bepalen of deze het probleem veroorzaken.

België - Nederlands.

Klik in dit scherm op de optie Problemen oplossen. Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers pc start niet meer op blauw scherm 2 gasten. Als de computer is uitgeschakeld en het netsnoer losgekoppeld, houdt u de aan-uitknop van de computer vijf seconden ingedrukt. In een desktop-computer kun je de behuizing openmaken en de oude grafische kaart vervangen voor een nieuwe. Door incorrecte grafische drivers kunnen conflicten ontstaan die ervoor zorgen dat een computer niet meer functioneert en daarom een blauw scherm laat zien.

Contact opnemen met HP Als de oplossingen in dit document de fout met het blauwe scherm niet hebben verholpen, gaat u naar Contact opnemen met ondersteuning om contact op te nemen met HP. El Salvador - Espaol.

Als de Korte test geen problemen vindt, voert u de Uitgebreide test 2 uur of langer uit die ook een optie Herhalen tot fout heeft. Dit is volledig normaal en geeft aan dat Windows alle bestanden van de harde schijf aan het inlezen is die nodig zijn om de pc op te kunnen starten.

Hebt u nieuwe hardware geïnstalleerd?

Bij sommige apparaten moet u mogelijk uw apparaat opnieuw opstarten om het verwijderen te voltooien. Opmerking: Het opnieuw installeren van Windows garandeert niet dat dit probleem niet terugkeert. Belgi - Nederlands.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com