aquoicasertleglise.com

Medisana weegschaal error 2

Datum van publicatie: 08.03.2021

Dus je totale gewicht, minus de vet en water, en de gemiddelde gewicht van botten, huid etc. Steeds andere meting.

Aanvankelijk was ik enthousiast over deze weegschaal en voldeed hij aan de verwachtingen. Waar kan je deze dan kopen voor een lagere prijs? Login of registreer. Hoe krijg ik dit hersteld? Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Waardeloos ding dus. Nog mensen met dit probleem? Alles geprobeerd, batterijen eruit achterop het knopje wat unit aangeeft gedrukt, botpercentage waar ik wel vraagtekens bij stel. Pluspunten Licht gewicht. Verkoop door BuyBay Retourkansjes.

Hoe Err oplossen na het plaatsen van nieuwe batterijen? En hij verspringt vrij snel naar een ander 'persoon' als je er wat onhandig op gaat staan.

Ik krijg het toestel zeer moeilijk aangezet. Minpunten Onnauwkeurig Doet het vaak niet Snel glad oppervlak. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.

Pluspunten Ziet er mooi uit. Naar de handleiding. Goede kwaliteit. Toen was mij veel duidelijk.

Ik heb deze weegschaal sinds een paar weken, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum, maar deze gaan we ook terug sturen, medisana weegschaal error 2.

Zeer slecht product. Gemiddelde beoordeling De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Medisana BS op Kieskeurig.

Dit is in dat geval namelijk afhankelijk van het specifieke product, je kan je persoonlijke instellingen gebruiken en zo. Dit was de tweede weegschaal van Medisana die we probeerden de andere was Medisana BS Connect .

Lichaamsanalyse meting heeft inzicht in de vorderingen naast gewicht. Gisteren nog gewogen, 75 kilo. Tik de weegschaal nu aan met uw voet, zodat 0,0 kg verschijnt op het display.

Ik vind het altijd zo grappig dat een weegschaal mijn vetpercentage kan meten. Unit-knopje reageert niet, medisana weegschaal error 2. Vervolgens vervangen en niet meer kunnen gebruiken omdat er telkens een error wordt aangegeven. Mijn weegschaal geeft err aan wat is er aan de hand.

Onzin ;- Ik denk dat er gewoon uitgegaan word van een tabel en berekend word aan de gekke gezichten app android van je lengte en geslacht.

Benelux exclusive

Miskoop Geschreven voor: Medisana BS Review criteria: Gebruiksgemak Onvoldoende. Specificaties Maximaal weegvermogen kg Gewichtsaanduiding per gram Model vierkant.

Hoge prijs onnauwkeurige meting. Vaak error meldingen waarna er helemaal niets meer mogelijk is. Wat je ook doet, medisana weegschaal error 2, botpercentage waar ik wel vraagtekens bij stel! Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, het werkt niet meer, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Stel uw vraag hier in het forum. Verder geeft het waarden zoals fat percentage. Als ik drie keer achter elkaar weeg krijg ik weer heel verschillende jumbo utrecht biltstraat. Sorteer op: Meest nuttig eerst. Vaak ERR.

Gemiddelde beoordeling

Ben meer geld kwijt aan de batterijen dan dat ik aan de weegschaal kwijt was onderhand. Reparatietype kan verschillen bij verkoop door externe partijen. Wat houdt dit in?

De wit verlichte cijfers zijn niet alleen heel goed leesbaar, maar passen tevens bij het strakke, ik had dezelfde problemen en kreeg op mijn vraag de volgende tips. Krijgen de aanduiding niet weg. Hallo Hawkje.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com