aquoicasertleglise.com

Kerkdiensten elimkerk hendrik ido ambacht

Datum van publicatie: 09.03.2021

Vieren doen we met name op zondag, maar we besteden waar mogelijk ook aandacht aan de momenten waarop onze leden iets te vieren hebben. Er hebben achtereenvolgens drie Elimkerken bestaan.

De geschiedenis van de plaatselijke Hervormde Gemeente gaat terug tot de tijd van de Reformatie. Al die tijd waren we te gast in andere gebouwen: het Jeugdcentrum, de Open Hof, de Dorpskerk. Activiteitenprogramma Per halfjaar maken we een programma met diverse activiteiten: langlopende gespreksgroepen,  kortlopende cursussen, losse evenementen. Tips van monniken en stadskluizenaars in tijden van social distancing. Per halfjaar maken we een programma met diverse activiteiten: langlopende gespreksgroepen,  kortlopende cursussen, losse evenementen.

En dat blijkt volgens een advertentie uit nu een winkel voor gordijn- en meubelstoffen, gift- en sierartikelen, enz.

Aan het eind van de zestiger jaren werd besloten voor wijk Elim een predikant te beroepen van Gereformeerde Bondssignatuur. Hervormde Elimkerk gebouwd. We willen de grenzen tussen kerken, zodat er voortdurend verkeer en gesprek mogelijk is, maar ieder heeft wel de vrijheid om daarin een heel eigen weg te gaan.

Luisterend naar de verkondiging en studerend in de Bijbel zijn we steeds op zoek en voelen we ons keer op keer aangesproken! Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie, kerkdiensten elimkerk hendrik ido ambacht.

Bezig met het laden van de kaart

Evenementdetails

Deel dit evenement. Volg deze organisator en blijf op de hoogte van komende evenementen Elimkerk Hendrik Ido Ambacht Auteur van evenement. Daarna is aan de Jan Wissenlaan 7 de derde Elimkerk in gebruik genomen. De andere twee wijkgemeenten heten Dorp en Elim en hebben elk hun eigen kerkgebouw: de oude Dorpskerk en de Elimkerk.

Voor deze kerk is 31 augustus de eerste steen gelegd. Op die manier geven we handen en voeten aan ons geloof dat God de dragende kracht onder heel de schepping is, de bron en bestemming van ons leven.

Onze gemeente wil in de samenleving een afdak zijn, ds, kerkdiensten elimkerk hendrik ido ambacht herberg. Collectebonnen: Bestel collectebonnen. Er is een pastoraal spreekuur op donderdagmorgen, en ook daarbuiten kun je de predikant vaak in het gebouw vinden.

Als de deur open is. Bouter doopdienst door Elimkerk Hendrik Ido Ambacht.

Contactpersonen

Bezig met het laden van de kaart In is die kerk gesloten en verkocht. Er hebben achtereenvolgens drie Elimkerken bestaan. We voelen ons geroepen om een plek te zijn waar geloofsvragen en geloofservaringen uitgesproken kunnen worden.

Kerkdienst in De Hoeksteen! Elders was een nieuwe Elimkerk gebouwd. De dijk Veersedijk en de langs de voet van de dijk lopende Onderdijkse Rijweg kenden tot aan de uitvoering van de Deltaplannen na de watersnood van op vele plaatsen een lintbebouwing. Baasds.

Wie is online

Meer informatie over hoe je privacy wordt beschermd. Je bericht is verstuurd! Het is nu de opslag van een schildersbedrijf. Daarmee willen we ook een bijdrage leveren aan de goede samenhang en de herbergzaamheid van de samenleving, en speciaal van de woonwijk waarin De Ark staat.

 • Luisterend naar de verkondiging en studerend in de Bijbel zijn we steeds op zoek en voelen we ons keer op keer aangesproken, maar ieder heeft wel de vrijheid om daarin een heel eigen weg te gaan.
 • Daarna is aan de Jan Wissenlaan 7 de derde Elimkerk in gebruik genomen.
 • De oude kerk werd het clubhuis van een golfclub.
 • Kaart bekijken Kaart bekijken.

Het orgel is in gebouwd door de firma Gebr. Evenement-URL kopiren! Bekijk kerkdiensten elimkerk hendrik ido ambacht Cookiebeleid voor meer informatie. Je naam? Je bericht is verstuurd? Het huidige kerkgebouw is de vervanger van de zogenoemde oude Elimkerk, op 5 maart werd geopend aan de Burgemeester van Akenwijk. De namen van ds.

Sitenavigatie

In is die kerk gesloten en verkocht. Klik op de gekleurde trefwoorden voor de instructies  en voor het  formuliertje. Behalve over de Dorpskerk beschikte de Hervormde Gemeente al voor de oorlog aan de dijk over een schuurachtig wijkgebouw, genaamd Elim.

Kerkdienst in De Hoeksteen. Kaart bekijken Kaart bekijken. Per halfjaar maken we een programma met diverse activiteiten: langlopende gespreksgroepen,  kortlopende cursussen, losse evenementen.

Ook in categorie:
  10.03.2021 17:55 Çagla:
  Het is nu de opslag van een schildersbedrijf. Hier werden niet alleen kerkdiensten gehouden, maar ook het verenigingsleven vond er onderdak.

  18.03.2021 00:28 Siena:
  Hervormde Elimkerk gebouwd.

  16.03.2021 05:23 Guus:
  Mogen je Facebook-vrienden zien naar welke evenementen je gaat? Kijken: Klokken voor Amerika in tv-programma Andere Tijden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com