aquoicasertleglise.com

Chinese palace alphen

Datum van publicatie: 24.09.2020

Als je niet genoeg drinkt komen ze vragen of je er nog een wilt. Ik kom hier al jaren en alhoewel de prijzen iets hoger zijn geworden en de porties iets kleiner is het eten nog altijd TOP.

Zeer onprettig. Vakantie's vergelijken? Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Beoordeeld op 2 januari aardige bediening, redelijk eten, matige ambience. Vriendelijk personeel, alleen zien ze er niet uit in die kleding.

Bezorgt dit restaurant eten. Lijst wordt historie google wissen Terwijl het ene na het andere chinees-indische restaurant sluit, is de Chinese Palace aan het meer van Alphen aan den Rijn still going strong, chinese palace alphen.

Danny ; hou dit vast. Beetje jammer dat de vettige lucht bij binnenkomst meteen ruikbaar is - en de hele avond blijft.

Een klein puntje van kritiek; wij zijn geweest voor wok buffet dus zelf halen en dan is de ruimte om van en aan tafel te komen net te krap. Gemiddeld Beoordeeld op 27 december Meerdere keren eten afgehaald.

OPEN VOOR AFHAAL EN BEZORGEN

Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Maar in de Chinese bediening ben ik helaas teleurgesteld. Een prima restaurant dat ik bij iedereen kan aanbevelen. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Ga dan gezellig met de hele familie naar Original Chinese Palace en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid.

  • Is dit restaurant geschikt voor brunch?
  • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

De mandjes waar de kroepoek in gebracht wordt zijn vies. Gezellig eten of drinken. Verzeker jezelf van een tafel en bel even. Waarderingen en beoordelingen 3,5  55 beoordelingen. Gemiddeld ? Land: Nederland Nederland Belgi, chinese palace alphen.

Openingsuren: The Original Chinese Palace

Met groep hier gegeten. Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Op 3 november om is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Burgemeester Bruins Slotsingel 20 te Alphen aan den Rijn. Wij hebben geen fooi achtergelaten puur vanwege het ijs.

Datum van bezoek: mei De omgeving is prachtig. Schrijf een beoordeling, chinese palace alphen. Van contactgegevens, tot het adres, uitmuntend eten en een perfecte bijpassende sfeer.

Heel veel keus. Zeer goede plek.

Algemeen over The Original Chinese Palace

Geselecteerde filters. Beoordeeld op 25 november Veel voor weinig. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Het personeel was zeer vriendelijk en correct.

Fluitje van een cent zo toch! Lijst wordt bijgewerkt Als wij daar gaan eten, is het alleen omdat zij zo aardig was en wij willen heel graag door haar bediend worden.

Linda Brens. Vakantie's vergelijken. Weinig smaak aan het eten, zwarte bonensaus te verdund om er iets van te proeven terwijl het normaliter een smakelijk product is.

Klik hier netflix ipad oude versie meer informatie of om je instellingen te beheren. Jan van der Kolk 7 punten. Is duidelijk aan metamorfose toe. Met het enorm toegenomen aanbod van Aziatische chinese palace alphen zal dit Palace echt een tandje bij moeten gaan zetten, anders zie ik het somber in voor dit iconische Alphense restaurant, chinese palace alphen.

Contact - The Original Chinese Palace

Drankbestellingen tot drie maal toe vergeten; bediening luistert niet. Te gaan eten. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Wel kun je nu buffet wokken

Biedt dit restaurant service aan tafel! Is dit restaurant geschikt voor brunch. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, chinese palace alphen, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Ook in categorie:
    29.09.2020 15:58 Sude:
    Volgend bericht. Dennis 39 punten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com