aquoicasertleglise.com

Andre hazes gerard joling blijf bij mij lyrics

Datum van publicatie: 08.01.2021

Het duet met Joling werd opgenomen na de dood van Hazes. Blijf bij mij. Het nummer was de eerste single die van dat album uitgebracht werd, weliswaar onder de afwijkende naam Blijf maar hier.

Post my meaning Write my explanation new To explain lyrics, select line or word and click "Explain". De oorsprong van dit nummer ligt in Italië. Het is niet de eerste keer dat er een duet met Hazes werd opgenomen na zijn dood, in deed rapper Ali B het met het nummer Wij houden van Oranje. Dat nummer belandde toen op de 32e plaats in de Nationale Hitparade.. Het is de tweede single van Jolings album Maak me gek. If this song really means something special to you, describe your feelings and thoughts.

Nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 26 mei - 10 augustus 11 weken. Zing mee. In de zwart-witbeelden is Gerard Joling gemonteerd, zodat het lijkt alsof ze samen op n podium staan.

Sign up or log in with. View 10 more explanations.

Gecovered door: Duo De Dellenoy Brothers.
 • Daar bleef het elf weken staan.
 • Share your meaning with community, make it interesting and valuable.

Gerard Joling & André Hazes Lyrics

In nam Hazes het nummer als Blijf bij mij op voor zijn album Liefde, leven, geven. Daar bleef het elf weken staan. Keep posting annotations and earn respect from LyricsMode community. Add links, pictures and videos to make your explanation more appealing. In de Top 40 kwam het nummer binnen op nummer 3, en steeg de week erna naar de eerste positie. Blijf bij mij Het zou te mooi zijn als jij dit nu aan mij vroeg Ga niet weg Nee, van jou krijg ik immers nooit genoeg Blijf bij mij Het zou te mooi zijn als jij dit nu aan mij vroeg Ga niet weg Nee, van jou krijg ik immers nooit genoeg.

 • Blijf Bij Mij.
 • De week daarop steeg het nummer naar de eerste plaats, en werd zo een van de grootste sprongen ooit naar nummer 1. Keep posting annotations and earn respect from LyricsMode community.

Add song structure elements. Post meanings U. De oorsprong van dit nummer ligt in Itali! Het nummer was de eerste single die van dat album uitgebracht werd, weliswaar onder de afwijkende naam Blijf maar hier.

Ook beschikbaar in het: Engels.

Love Is In Your Eyes

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Add song structure elements. Muziek Artiesten Songteksten CDs. Nederlands English.

OK, got it. Het duet met Joling werd opgenomen na de dood van Hazes. Make sure you've read our simple tips Hey! Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Parasite Eve. Blijf Bij Mij.

Gerard Joling

Ask us or our community about the part of the song that interests you We will try to respond as soon as possible. Zomaar een plein, zomaar een bar Zomaar what wijn, zomaar in de war Zomaar jij die naast me zit Ach zomaar jij, die ik zo aanbidt Dit zijn voor mij de allermooiste uren Dat kan voor mij niet lang genoeg gaan duren Niets zeggen maar alleen elkaar bekijken Ja, echt dat is waar ik voor wil bezwijken Ik zou hier al mijn tijd voor willen geven Je kent me niet toch hoor je in mijn leven Het is misschien wel veel what ik zou willen Alleen voor jou wil ik mijn tijd verspillen Refr.

Write an explanation.

 • Dat nummer belandde toen op de 32e plaats in de Nationale Hitparade..
 • Koppelingen toevoegen.
 • Post my meaning Write my explanation new To explain lyrics, select line or word and click "Explain".
 • Singletijdbalk van André Hazes.

Request explanation. De week daarop steeg het nummer naar de eerste plaats, waar het. Het duet met Joling werd opgenomen na de dood van Hazes. In de clip is een oud optreden van Andr Hazes te zien, am. In de Mega Top 50 kwam het nieuw binnen op de eerste plaats, en werd zo een van de grootste sprongen ooit naar nummer 1, waar hij 'de oorspronkelijke versie van het nummer zingt bij de Way of Life Show.

Laatst bijgewerkt door Andre hazes gerard joling blijf bij mij lyrics Potters op wo jul 09. Wash Us In The Blood! Make sure you've read our simple tips Hey.

Favorieten Expres

In de Top 40 kwam het nummer binnen op nummer 3, en steeg de week erna naar de eerste positie. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Het nummer was de eerste single die van dat album uitgebracht werd, weliswaar onder de afwijkende naam Blijf maar hier.

Post meaning.

Uitgegeven in: Het nummer was de eerste single die van dat album uitgebracht werd, select line or word and click "Explain"? Wash Us In The Blood! Post my meaning Write my explanation new To explain lyrics, weliswaar onder de afwijkende naam Blijf maar hier.

Ook in categorie:
  17.01.2021 06:32 Lahbib:
  In de clip is een oud optreden van André Hazes te zien, waar hij 'de oorspronkelijke versie van het nummer zingt bij de Way of Life Show.

  17.01.2021 00:56 Anh:
  John Marks

  16.01.2021 11:51 Fem:
  Begin jaren tachtig werd het nummer succesvol gecoverd door de Argentijnse zanger Sabú Quizas si, Quizas no.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com