aquoicasertleglise.com

Winkelcentrum centro oberhausen parkeren

Datum van publicatie: 18.12.2020

Gerelateerde artikelen Gouda bezoeken, welke bezienswaardigheden moet je gezien hebben? Vooral de grote Duitse winkelcentra zijn in trek bij de Nederlanders. Om je bezoek aan CentrO te vereenvoudigen zijn alle relevante informatie zoals adres- en contactgegevens, de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer, parkeren en openingstijden.

Waarmee wij zelf Centro ook weleens combineren is een bezoek aan Movie Park Germany. Tegenover het winkelcentrum is een pretpark en de König Pilsener Arena waar regelmatig popconcerten plaatsvinden.

Stel schutterhoef een vraag over CentrO. Lilian Nillesen , 22 Is het winkelgedeelte zondags ook open? CentrO is een voor Europese begrippen groot winkelcentrum. Last update: Beoordeling van CentrO.

Reacties H. Tegenover het winkelcentrum is een pretpark en de Knig Pilsener Arena waar regelmatig popconcerten plaatsvinden. Overnachten bij CentrO Oberhausen. De winkels van CentrO Oberhausen hebben de volgende openingstijden:. De hotels en appartementen in Oberhausen!

Ik hoor graag van u.
  • Lees verder Tegenover het winkelcentrum is een pretpark en de König Pilsener Arena waar regelmatig popconcerten plaatsvinden.
  • Als je van winkelen houdt zit je hier goed met zo veel winkels en zo gigantisch veel parkeerplaatsen.

PARKEREN EN BEREIKBAARHEID

Beoordeling van CentrO. Janssens , 1  Bij GWK € 12,50 voor een groene milieusticker voor uw auto, ter plaatse op te halen. Anita , 19 Wanneer is het koopzondag in Oberhausen? Dan zijn er echt veel grotere én gezelligere.

Onze oosterburen beschikken over een zeer groot aanbod aan dierentuinen. Er zijn veel verschillende winkels, de grote merken zijn er bijna allemaal te vinden.

Je kunt hier allerlei zeedieren bekijken, van zeesterren tot haaien. Foodcourt is ook fijn er is voor iedereen wel Bezienswaardigheden Maastricht: de belangrijkste must-sees, winkelcentrum centro oberhausen parkeren. Met vriendelijke groet Farm. In het weekend doen veel Nederlanders in CentrO Oberhausen hun inkopen.

Vorige Volgende 1 … 50 51 52 … Bij doorreis hoeft u dit niet kopen. De 4 leukste pretparken voor volwassenen.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen? Grieks 2. Zonder dit sticker riskeert u een boete voor 40 euro. De Duitse stad Oberhausen ligt maar twee uur rijden van Utrecht. Tijd van het jaar.

En voor alle Nederlanders die naar Centro gaan: Zodra je de snelweg A42 verlaat heb je een sticker nodig. Zo rond de sluitingstijd van het winkelcentrum wordt het hier gezellig druk.

En zijn honden toegestaan, kleine chihuahua? Vooral voor kinderen zijn deze kerstmarkten bijzonder leuk en een bezoek meer dan waard. Deze winkels s….

Waardering van reizigers. Maar er is een plek waar ik dan altijd even naartoe ga: Centro. Dan zou ik niet zozeer die in Oberhausen aanraden. Het is een groot winkelcentrum met winkels en meer dan 50 eetgelegenheden. De kortlopende reisverzekering rabobank studenten van Winkelen in Duitsland heeft de top 5 winkelcentra opgesteld die het bezoeken lees verder.

Ruim kramen verdeeld over drie kerstmarkten rondom het mega winkelcentrum Centro, dat is in een paar woorden hoe de winkelcentrum centro oberhausen parkeren er uit ziet. Vind een overzicht van alle aanwezige winkels via de website van CentrO, winkelcentrum centro oberhausen parkeren. Het aanbod is ruim en de service is uitstekend. Beoordeeld op 11 december Leuk dagje shoppen in combinatie met kerstmarkt.

Adres en telefoonnummer

Wij waren niet de enige er liepen meer nederlanders. De Gelderlander meldt dat een kaartje dat bij de automaat van de Nederlandse spoorwegen is gekocht 2 keer zo duur is dan wanneer hetzelfde trajectkaartje bij het de VRR wordt gekocht.

Dan ben ik iets na 10 uur in Centro.

Vanuit Nederland ben je relatief snel in Oberhausen, winkelcentrum centro oberhausen parkeren. Op zondag zijn de winkels gesloten.

Beulah Williams15 Graag genius bar afspraak wijzigen ik willen weten of de winkels in Centro Oberhausen op 26 mei open zijn.

Vanaf het dak van de Gasometer heeft u een prachtig uitzicht over Oberhausen en omstreken.

Ook in categorie:
    18.12.2020 16:49 Maite:
    Ruim kramen verdeeld over drie kerstmarkten rondom het mega winkelcentrum Centro, dat is in een paar woorden hoe de kerstmarkt er uit ziet. Op een steenworp afstand van het winkelcentrum Centro ligt de Gasometer van Oberhausen, het meest opvallende en karakteristieke bouwwerk van de stad.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com