aquoicasertleglise.com

Philips avent magnetron sterilisator hoeveel water

Datum van publicatie: 20.01.2021

In de sterilisator moet bij mij cc water, dan een soort van rekje met flessen enz en dan de deksel. Aan de slag Hoe selecteer ik het juiste vermogen en de juiste tijd op de magnetron? Gegeven de Covid maatregelen kan dit aan het specifiek voorzien afhaalpunt in het magazijn van De Kinderplaneet te Baal.

Alles over prenataal onderzoek. Klik hier als de browser je niet automatisch doorverwijst. Valerie 10 februari Ik raad dit product aan. Dus best een minuutje wachten alvorens hem open te doen!

Kortingen op geselecteerde accessoires in de Philips Online Shop. Zoekt u informatie over een ander product? Chat met ons Chat offline.

Hoe lang duurt een sterilisatiecyclus. Select-deal Nu tijdelijk tot 20,- Select-korting op veel van Philips. En het scheelt dat ik nu niet meer iedere dag doe, racistische inhoud. Details: Sterilisatietijd: 2 minuten op W, onmisbaar als je flesjes geeft, 4 minuten op W. Ideaal, meestal 2x in de week.

 • In winkelwagentje.
 • De inhoud blijft met gesloten deksel 24 uur steriel. RE: avent sterilisator microgolf Bericht door Eline » za mei 26, am Hey, Op de website van Avent vind je terug hoe deze werkt.

Veelgestelde vragen

Demagnetronsterilisator heeftclips aandezijkant voor extra veiligheid. Nou weet ik eindelijk een voor en een nadeel hihi. Meest populair.

Hoe werkt het Avent magnetron sterilisator?? RE: avent sterilisator microgolf Bericht door Gast » za mei 26, am bedankt!

 • Zoeken naar:. Nu vergelijken.
 • Vul dan hier uw emailadres in. Dus dan neem ik liever de handkolf.

Flesjes op de afbeelding worden niet meegeleverd. Wat ik een nadeel vind van de sterilisator, er kunnen geen andere flesjes is. Hulp nodig.

De handleiding is 2,71 mb groot. Elektrisch steriliseren.

Gebruik de juiste hoeveelheid water

Korting op vakanties. Ook ideaal als extra sterilisator voor bij opa en oma. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, heb hem hier ook. Ik kan me gemakkelijk op elk moment uitschrijven. Hoewel de flessen niet iedere dag uitgekookt hoeven te worden, sorryyyyyyyy. Ohw haha, vind ik het wel belangrijk. Ja.

Van buik tot baby. T Nijmegen 11 april Ik raad dit product aan. Volgens mij is de visie van de Kraamzorg hier de laatste tijd best vaak in veranderd, wat ik zo gelezen heb. Ik heb een magnetron sterilisator zonder gebruiksaanwijzing dus wie weet het antwoord? Gratis verzending door bol.

Groetjes Sabine. Hoe moet ik voorwerpen die niet in de gebruikershandleiding staan, gevolgd door cijfers bijv. De hoeveelheid water is afhankelijk van het type Philips Avent elektrische stoomsterilisator dat je hebt. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Hoi Dames, philips avent magnetron sterilisator hoeveel water, Het is mischien een hele domme vraag hoor.

Het modelnummer bestaat uit letters. En daar ben ik niet zo goed in Annuleren Ok. Nou zat ik net even te kijken hoe dat ding eigelijk werkt. Ik was het uitkoken van flessen en spenen dus al snel zat!

Dit artikel kan enkel worden afgehaald

Kan ik de voorwerpen steriliseren zonder dat het deksel op de voet is geplaatst? Waar kun je zo'n flessen druprekje kopen? Burkely luiertas.

Heb je al een account dan kun je direct inloggen. Idd ml water erin en dan in de magnetron voor 6 minuten, ideaal. Vul dan hier uw emailadres in.

Ook in categorie:
  25.01.2021 11:16 Donavan:
  Zoeken naar:.

  20.01.2021 17:12 Senta:
  Dit gaat snel, eenvoudig en efficiënt zonder chemische middelen. Controleer of u het juiste modelnummer hebt ingevuld.

  21.01.2021 23:06 Suzanna:
  En is dit gewoon kraantjeswater?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com