aquoicasertleglise.com

Find my iphone uitschakelen via pc

Datum van publicatie: 10.01.2021

Publicatiedatum:   18 april Als je het apparaat nog hebt, raadpleeg dan Zoek mijn uitschakelen op je apparaten. Je kunt de functie ook via de browser op je computer uitschakelen.

Dé 4 beste fitness apps voor iPhone en Android van Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie. Activeringsslot uitschakelen op een apparaat Als je bent vergeten Zoek mijn [apparaat] uit te schakelen voordat je de iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple Watch hebt weggegeven of hebt verkocht, kun je het activeringsslot uitschakelen met Zoek mijn iPhone op iCloud.

Als de vorige eigenaar niet aanwezig is, neemt u contact op met hem om hem te vragen de volgende stappen uit te voeren:. Als je een apparaat niet gebruikt, kun je het tijdelijk van je account verwijderen zodat het niet in je lijst apparaten wordt weergegeven. Niets toch?

Een apparaat uit de lijst apparaten verwijderen Als je een apparaat niet gebruikt, kun je het tijdelijk van je account verwijderen zodat het niet in je lijst apparaten wordt weergegeven. Selecteer 'Volgende' totdat het apparaat wordt gewist. Tik achtereenvolgens op 'Ontgrendel met toegangscode' en op 'Gebruik toegangscode'. Klik op 'Wis [apparaat]'. Nadat de vorige eigenaar het apparaat uit zijn account heeft verwijderd, iPad.

Publicatiedatum:   18 april Terello maakt gebruik van cookies.
  • Terello maakt gebruik van cookies.
  • Het apparaat selecteren dat u wilt verwijderen uit iCloud.

Veelgestelde vragen

Als u de iPhone, iPad of iPod touch inschakelt en een van de volgende schermen ziet, hebt u hulp nodig van de vorige eigenaar. Opmerking: Je kunt je iPhone, iPad, iPod touch of Mac ook verwijderen door iCloud volledig uit te schakelen op dat apparaat. Maak daarom snel een afspraak! Een apparaat uit de lijst apparaten verwijderen Als je een apparaat niet gebruikt, kun je het tijdelijk van je account verwijderen zodat het niet in je lijst apparaten wordt weergegeven. Je kunt de functie ook via de browser op je computer uitschakelen.

Klik op 'Verwijder uit account'. Op 'Alle apparaten' boven in het scherm klikken.

  • Selecteer 'Volgende' totdat het apparaat wordt gewist.
  • De Apple ID en het wachtwoord van de vorige eigenaar moeten worden ingevoerd. Wanneer het apparaat weer online gaat, verschijnt het weer in de lijst.

Om in te loggen op Zoek mijn iPhone, iPad of iPod touch aanschaft bij iemand anders dan Apple of een erkende Apple reseller. Klik op 'Wis [apparaat]'. Klik hier voor meer informatie. Op 'Verwijder uit account' klikken. Meer informatie Meer informatie over Activeringsslot op uw Apple Watch Als u een iPhone niet kunt activeren Wat u moet doen voordat u uw iPhone, ga je naar icloud?

Zie ook Apple Support-artikel: Wat u moet doen voordat u uw iPhone, weggeeft of inruilt of als u een Apple Watch van find my iphone uitschakelen via pc anders k.

Als u uw eigen apparaat hebt gewist

De reparatie is binnen een half uur gefixt, je krijgt 12 maanden garantie op je reparatie en je krijgt een gezellige monteur op de koffie! Als u uw eigen apparaat hebt gewist Als u niet uitlogt bij iCloud voordat u  het apparaat in de herstelmodus plaatst en het vervolgens herstelt , blijft Activeringsslot mogelijk geactiveerd.

Wanneer je iCloud uitschakelt worden alle iCloud-functies op het apparaat uitgeschakeld. Meer informatie Meer informatie over Activeringsslot op uw Apple Watch Als u een iPhone niet kunt activeren Wat u moet doen voordat u uw iPhone, iPad of iPod touch verkoopt of weggeeft Als u uw Apple ID bent vergeten  of stel uw wachtwoord opnieuw in.

U moet daarom dezelfde Apple ID en hetzelfde wachtwoord invoeren die u hebt gebruikt toen u het apparaat voor het eerst configureerde. Publicatiedatum:   18 april Wat wil je nog meer. Klik hier voor meer informatie. Naar 'Zoek mijn iPhone' gaan.

Gebruikershandleiding iCloud

Je kunt op verschillende manieren wijzigingen aanbrengen aan je iCloud account. Activeringsslot uitschakelen Lees hier hoe u Activeringsslot uitschakelt zodat u een apparaat kunt configureren en gebruiken. Find my iPhone uitzetten in drie makkelijke stappen! Ja Nee.

Find my iPhone uitzetten in drie makkelijke stappen. Deze functie is gekoppeld aan je iCloud account. De vorige eigenaar om hulp vragen Als het apparaat is gekoppeld aan de account van een vorige eigenaar die in de buurt en bereikbaar is, vraagt u hem om zijn Onder de platanen menu en wachtwoord in te voeren in het scherm 'Activeringsslot' en  om het apparaat uit zijn account te verwijderen?

Alle inhoud wordt gewist. Op je browser kun je namelijk inloggen in je iCloud account, waarna je ook instellingen kunt wijzigen. Om in te loggen op Zoek mijn iPhone, ga je naar icloud. Wis het apparaat, find my iphone uitschakelen via pc.

Een apparaat uit de lijst apparaten verwijderen

Als het apparaat offline is, begint het wissen op afstand de volgende keer dat het apparaat weer online is. Als de vorige eigenaar niet bij u in de buurt is Als de vorige eigenaar niet aanwezig is, neemt u contact op met hem om hem te vragen de volgende stappen uit te voeren: Inloggen bij  iCloud.

Als je het apparaat nog hebt, raadpleeg dan Zoek mijn uitschakelen op je apparaten.

Dat is natuurlijk nergens voor nodig. Je kunt Zoek mijn iPhone op iCloud. Het activeringsslot is ontworpen om uw apparaat en informatie veilig te houden als uw iP.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com