aquoicasertleglise.com

Call the midwife babydeken haken

Datum van publicatie: 13.01.2021

Hoe haak je dan deze deken? Hoop dat jullie de creatie net zo mooi vinden als ik en zie jullie bij de volgende creatie!

Hecht af en werk ook deze draad weg. Aangezien de aanstaande mama bijna jarig was wilde ik graag iets maken wat paste bij hun maar ook wat ik mee kon nemen naar haar verjaardag. Wat een schatje he! Bij de aanstaande mama heb ik opgevraagde welke kleuren het kamertje hebben gekregen zodat het zou passen bij de kamer. Alle creaties Baby Deken Kado.

In totaal kwamen er van wit call the midwife babydeken haken grijs 6 rijen en van mintgroen 7 rijen. De Nederlandse vertaling van het gratis patroon is te vinden op de website van Little Monkeys Crochet, je kunt hier klikken om het patroon te openen. Om dit patroon te gebruiken moet je zorgen dat het deelbaar blijft door 16 het patroon ze. Ik kocht wol bij de Zeeman en ging aan de slag.

  • Liefs, Liesbeth. For all other uses, please contact me directly.
  • Het garen haakte snel weg en splitte niet gedurende het haken. Je kan een donatie doen hieronder met het bedrag dat je zelf wil :.

Berichtnavigatie

Een steek die je vaker ziet aan de rand van fleece dekens. Alle creaties Baby Deken Kado. Nog geen 2 weken later op 13 februari werd de kleine man geboren, iets te vroeg maar kern gezond! Toer 6: 5 st, 3 st in de 3lboog, 6 st, 1 l, sla 1 st over. Recent Posts.

Ik vind het heerlijk om te haken. Call the Midwife. In het filmpje hierboven laat ik zien hoe je deze steek voor de deken haakt. Cart Sign In Passholder Area. Privacy Policy.

Helma haakt (en breit)

Een dekentje bekend van een TV-Serie maar ook erg leuk om te zien. Maar ook de rijen daarna vlogen van de naald! Vorige blog Volgende blog.

De keuze viel op Annell Plus garen met 50gram en 83 meter op een bol, call the midwife babydeken haken. Zet dus een aantal lossen op. Stokje in de volgende steek 1 losse, stokje in de volgende steek herhaal tot einde! Hecht af en werk ook deze draad weg. Neem een kijkje op mijn website voor heel veel creatieve inspiratie en vergeet niet even mijn YouTube kanaal acqua dolce levanto italie bekijken voor nog veel meer creatieve gezelligheid.

Dekentje haken; Call the midwife!

Het dekentje werd meteen in gebruik genomen aangezien het vrij koud was buiten en de kleine man goed beschermd moet worden. Toer 4: Sla de eerste 2 steken over, stokje in de volgende 4 steken, 3 lossen, 3 steken overslaan, halve vaste in de volgende steek, 3 lossen, 3 steken overslaan, stokje in de volgende 4 steken 1 losse, 1 steek overslaan, stokje in de volgende 4 steken, 3 lossen, stokje in de volgende 3 steken, halve vaste in de volgende steek, 3 lossen, sla 3 steken over, stokje in de volgende 4 steken herhaal nog eens 6 keer.

Stylecraft Special DK is bij uitstek geschikt voor het haken van dit soort dekens. Wat heb je nodig?

Gastblogger Marije. Door op 'OK' te klikken accepteer je onze privacy voorwaarden voor het gebruik van deze website. Hartelijk dank, Lotte.

Toer 2: sla de eerste 2 steken over, stokje in de volgende seiko dameshorloge leren band steken inclusief de losse van de vorige rij.

Een steek die je vaker ziet aan de rand van fleece dekens! Accessoires haken Call the midwife deken. If you wish to share a pattern, please provide recipient with a link to the pattern instead. Alle creaties Baby Deken Kado. In het filmpje hierboven laat ik zien hoe je deze steek voor de deken haakt. Het garen haakte snel weg en splitte niet gedurende het call the midwife babydeken haken.

Call the Midwife babydekentje haken

Klaar is je deken! Hoop dat jullie de creatie net zo mooi vinden als ik en zie jullie bij de volgende creatie! Maar goed, tijd voor de uitleg.

Het is een patroon dat vooral bestaat uit het haken van stokjes, 3 l. Hoop dat jullie de creatie net zo mooi vinden als ik en zie jullie bij de volgende creatie. Toer call the midwife babydeken haken 5 st op elke onderliggende st, zacht en soepel babydekentje, met af en toe wat lossen of een halve vaste tussen?

Ik ben heel blij met het eindresultaat: een zoet.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com