aquoicasertleglise.com

Makeup geek nederland

Datum van publicatie: 10.03.2021

De oogschaduws voelen boterzacht aan en met één veeg krijg je al een mega goede pigmentatie. Vandaag is eindelijk mijn jaarlijkse make-up stash.

Als je iets meer warmte in je look wilt is Cocoa Bear een geschikte oogschaduw om te gebruiken. Klinkt goed! Ik heb er enkele van, en ze zijn heel fijn! Ik ben ook al tijden benieuwd naar deze oogschaduws! Of eigenlijk 7 nieuwe kleuren en 1 back-up. En, het allerbelangrijkste: het is fantastische make-up! Verschillende soorten make-up In het uitgebreide assortiment van The Make Up Spot vind je make-up van de exclusiefste merken.

Prom Night bracht ik aan op mijn bewegend ooglid en Mesmerized in de crease en onder mijn onderste wimperrand, makeup geek nederland. You may also enjoy:. Nu makeupgeek bij BeautyBay te koop is wil ik er nog wel wat van aanschaffen. Kelly 14 apr Inhoud .

Helaas zit je dan wel met hoge verzendkosten en douanekosten.

Makeup Geek Eyeshadows (part 2)

Zelf had ik verwacht dat dit nog wel maanden kan duren, maar de volgende dag stond alles erop. Toen Jeroen de afgelopen 10 weken in Amerika zat besloot ik een bestelling te plaatsen en bij hem af te laten leveren. Fruit Fetish collectie.

Ze zijn allemaal zo mooi, ik moet er ook snel weer wat aanschaffen voor in mijn Z-Palette. De oogschaduws van Makeup Geek zijn onderverdeeld in drie soorten: de eyeshadows , de foiled eyeshadows en de duochrome eyeshadows. De hebben zoals de naam al aangeeft een duochrome kleur waardoor er meerdere kleuren, afhankelijk, van het lichtinval te zien zijn.

Alles wordt supe. Ja op Twitter was dat toch. Vanaf de eerste stapjes zijn goede schoenen al belangrijk voor je kindje, en dat zal altijd zo blijven. Makeup geek nederland kun je natuurlijk altijd rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen en acties.

Ik ben er ook zo fan van, van deze tinten wil ik er ook nog wel een paar. Dit zijn d bekendste oogschaduwen van Makeup Geek: de foiled eyeshadows.

Lees verder

Of je nu jouw ogen wilt laten stralen of op zoek bent naar een kissable lippenstift, in het assortiment van The Make Up Spot vind je wat je zoekt! Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

De kleuren die je hebt gekozen zijn helemaal mijn smaak. Beautybay is een webshop uit Engeland.

Ik kocht dus 8 oogschaduws, waarvan er 7 in een bruidskleding huren amsterdam zwart kartonnetje zaten verpakt.

Vooral je ooglook ziet er prachtig uit. Beautyblender Wave Shadeshifter Inhoud 1 Unit. Gerelateerde zoektermen.

Nav Social Icons

Ik moet zeggen dat ik nog niet helemaal weet of dit mijn kleur is, maar ik ga er zeker mee experimenteren. Wat een mooie kleuren heb je aangeschaft. Ik bestelde in totaal 7 oogschaduws waarvan 1 foiled eyeshadow. Naast de oogschaduw kun je ook losse pigmenten en spraklers kopen, deze zitten overigens in een potje.

Hey Charlene, makeup geek nederland, ik zag het inderdaad, maar dat wist ik al. Jaaaa, Make-up Geek is zeker een merk die ik nog erg graag aan mijn stash wil toevoegen. Amsterdam 9 aug. Heel fijn. Conclusie De oogschaduws van Makeup Geek werken fantastisch, de kleuren brengen makeup geek nederland zonder fall-out te veroorzaken en blenden ontzettend mooi.

Hier kun je de Makeup Geek pan eyeshadows makkelijk in klikken doordat er een exclusief btw berekenen formule in het Z-palette zit.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over de Makeup Geek oogschaduw.

Exclusieve make-up kopen bij The Make Up Spot

Best irritant…. Precies de kleuren die ik ook wel zou willen. Zelfs Bada Bing die vrij donker is van kleur is erg goed gepigmenteerd. Ontzettend mooi en wederom heel bijzonder.

Varenka W 15 apr Sterre heeft Glamorous deze kleur heeft een prachtige gouden glans die ook niet goed te zien is hierCosmopolitan. Met name Cocoa Bear is echt een prachtige kleur.

Ook in categorie:
    15.03.2021 01:59 Kirby:
    Gerelateerde zoektermen.

    11.03.2021 06:39 Israa:
    Caitlyn 14 apr

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com