aquoicasertleglise.com

Tricolor border collie for sale

Datum van publicatie: 20.10.2020

Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e. De bekendste honden uit deze rasgroep zijn de Duitse herder , de Mechelse herder en de bordercollie.

Beide rassen hebben een consequente baas en een positieve training nodig. Een pup haal je best bij een erkende fokker. Reutjes en teefjes allen choco wit. Laakdal 21 okt. Gerelateerde zoektermen. De Border Collie werd oorspronkelijk in Engeland gefokt om schapen te drijven en daar wordt hij vandaag nog steeds voor gebruikt.

De ouders zijn onze honden en werken mee bij d. Ze zijn allebei trouw, leergierig en gehoorzaam. Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e. Border Collie en een Mix Border Collie Met heel veel tricolor border collie for sale en verdriet moeten we onze honden weg doen. Als ze het nest verlaten zijn ze nagekeken door de dierenarts Lorenzo Bleiswijk.

 • Sumar Eergisteren.
 • Ze groeien op in huiselijke kring. Gereserveerd 24 okt.

Border Collie pups te koop

Collie Hilvarenbeek. Teefje tricolor kleur een pup die. Op aanvraag 2 okt. Is er veel verschil tussen een Duitse en een Mechelse herder? Lees verder ze zijn gechipt en geregistreerd, v. Geboren op 25 september Prachtige border collie pups.

 • Deze soort moet voortdurend uitgedaagd worden, zowel fysiek als mentaal. Wij zijn opzoek naar een maatje voor onze australian shepherd teefje van 1,5 jaar.
 • De pups worden gevaccineerd, ontwormd en gechipt.

Staphorst 19 okt. Oudewater 22 okt. Het is een actieve, gevoelige en soms eigenzinnige hond die veel beweging nodig heeft. De honden in deze categorie werden oorspronkelijk gebruikt om vee te bewaken of te drijven. Border collie blue merle driekleur dekreu met blauwe ogen ter dekking abbey hoes mokkels.

Boechout, BE 22 okt. Border Collie pups te koop Border collie pups te koop. Halsteren 20 okt.

Knappe border collie teefjes beschikbaarkinderen en katten en mogen het nestje al verlat, met uitzondering van merle. Het bed Nieuw Ophalen of Week weekend ov vakantie. Border Collie pups 7 mooie border collie pups geboren op 2 oktober.

Border collie pups de border collie pups zijn sociaal opgevoed met andere honden. Bezoek website 26 okt. Border collie pups Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do.

Pol Nunspeet. Zowel de vader als de moeder is te bewon Bij ons is een prachtig nestje border collie pups geboren.

 • Reutjes en teefjes allen choco wit.
 • Border collie pups bordercollie pups Border collie pups uit super lijn!
 • Te koop dogo argentino x bordercollie pups.
 • Oudewater 22 okt.

Gerelateerde zoektermen. Op aanvraag 19 okt. Hij werd vroeger vooral gebruikt om schapen te drijven. Border collie pups. Er zijn zoveel belangstellenden, dat ik helaas geen nieuwe mensen meer op de wachtlijst kan plaatsen. Junior pups. Border collie pups. Border Collies zijn zeer lief en trouw van karakter. Het bed Nieuw Ophalen of Verzenden.

Over de Border Collie

Ter dekking aangeboden, zeer ervaren bubbles is een 4 jarige, fijn gebouwde, red merle border collie. Lounge dogbed 85x cm Het ideale hondenbed voor binnenshuis. Reusel 26 okt. Hallo allemaal, Oeps We hebben een nestjes oeps puppy's Moederhond is een stafford X redn

Al onze Border Collie pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. Border Collie pups zullen uitgroeien tot middelgrote honden van ongeveer 50 tot 55 cm. Is er veel verschil tussen een Duitse en een Mechelse herder.

Ook in categorie:
  25.10.2020 10:45 Maud:
  Felicanis Kasterlee. Onze pups mogen het nestje verlaten onze reutjes en teefjes zijn nu oud genoeg om het nest te mogen verlaten.

  25.10.2020 02:57 Tonnis:
  Lienden 24 okt. Er zijn inmiddels 4 pups de bleu merle en red merle.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com