aquoicasertleglise.com

Rommelmarkten in waals brabant

Datum van publicatie: 07.03.2021

De beste in de buurt. Grote Reclame wordt gemaakt Wensen jullie allemaal een goeie verkoop toe. Zoek je een leuke kringloop bij jou in de buurt?

Binnenrommelmarkt Brocante beurs. Covid maatregelen oke. Privacy instellingen. Klein maar veel betere kwaliteit. Mooie spullen.

Zou je Ecoshop Leuven aanbevelen. Meer informatie. Gezelligste en grootste Binnen rommelmarkt van het waasland. Leer het gebied kennen? Het regende de dag bezochten we, dus het was een domper op de shopping fun.

Bedank mieke van de ven.
  • Het is een ware belevenis, je moet tenminste één uur hier kunt u vinden vanaf junk naar echte parels, het is enorm en het is leuk.
  • Druk op de naam van een stad of dorp om het overzicht van de kringloopwinkels te zien in deze plaats. Chaussee de Charleroi , Waterloo België.

Openingstijden

Bedank mieke van de ven. Parkeren was geen probleem. Datum van activiteit: juli Beoordeel vertaling. Doe dan zeker eens mee, dat is goed voor je portemonnee! Binnenrommelmarkt Brocante beurs Antiekbeurs Rommelmarkt. Even geduld

Het regende de dag bezochten we, rommelmarkten in waals brabant, dus het was een domper op de shopping fun. Kom gezellig shoppen bij Ecoshop Leuven. Jubelpark 3 Tegenover Autoworld Cafetaria waar men eveneens een lichte maaltijd kan nuttigen. Culturele reizen Waterloo Battlefield 2 beoordelingen. Bedank mieke van de ven.

Beoordelingen

Parkeren was geen probleem. Leer het gebied kennen. Eenmalige stockverkoop Verzamelbeurs Garageverkoop op één adres.

Plaisir du Livre v. Bedank Ivan Van De Pontseele. Bedankt voor je hulp. Een leuke winkel met een groot aanbod. Stedentrip Tweedehands shoppen in je favoriete stad.

#VisitWallonia

Markten Toevoegen Info Contact. Desiree J heeft een beoordeling geschreven feb. Gratis toegang en gratis ruime parking! Eigenbrakel 1 winkel. Super leuk ingericht.

Hoewel het niet echt een vlooienmarkt van huishoudens meer maar meer een professionele n ze kennen hun prijzenBelgi bijdragen 30 nuttige stemmen. Binnen brengen van gerief kan de zaterdag van 14h tot 18h of de zondagmorgen van 7h tot ten laatste 8h15 Zonder vooraf inschrijving worden geen plaatsen vrijgehouden. Nivelles, het is altijd leuk om hier te komen, rommelmarkten in waals brabant. Marjolein 1 review 0 Eergisteren. De beste in de buurt.

Mondmasker verplicht. Registreer een account. Producten: 8 - Service: 5 - Uiterlijk: 8.

Deel het beste van Wallonië op onze kanalen

Covid maatregelen oke. Alle winkels in de regio Waals-Brabant kun je ook bekijken op de kaart. Zou je Ecoshop Leuven aanbevelen?

Bedank Ivan Van De Pontseele. Reeds 9 jaar maandelijkse rommelmarkt? De ideale plaats om nog veel meer hebbedingetjes te vinden tegen een betaalbare prijs? Marian 1 review 0 Gisteren Keurige winkel.

Ook in categorie:
    16.03.2021 11:44 Mouaad:
    Een beoordeling schrijven. Desiree J heeft een beoordeling geschreven feb.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com