aquoicasertleglise.com

Mooie teksten over haters

Datum van publicatie: 12.01.2021

Twinkle twinkle little bitch, close your legs it smells like fish. Je bolle vader die 80 keer heeft gepompt. Ik zoek naar goud, maar jij bent zilver.

Koop een barbie. Nevermind you did them al. Zet die beat en ik ga los. Want Lukt school niet broer dan gaat het via drugs. Your face and my ass could be twins. Did my sarcasm hurt your feelings?

Het is moeilijk bescheiden te blijven als je cht goed bent. Komt allemaal goed met jou, anders heb ik nog niks aan al die gratis reclame.

Want vuil dat ik weggooi raap mooie teksten over haters niet meer op. Je mag best over me roddelen, het duurt aleen even, perfectie bestaat niet. Maar kijk naar je zelf.

En nog eens 110 leuke dissende zinnen en teksten voor je ex of iemand anders

Kom ik in je buurt, wordt je moeder in gehuurd. Leraren zijn net hondjes, je kan niks doen of je hebt al weer straf. Hoe kan ik je gaan missen als je niet oprot? Ik zit in de cel met me Marokkaanse jongens. Ik geef je geen 2de kans maar een 3de vinger. Euhh sarcasme je nederlands suckt net zo hard als je moeder.

Ik lig op de grond en jou niveau is lager. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, maar jij blijft voor altijd alleen staan. Stuur ze op en wij plaatsen hem op de website. Ik dacht dat shrek mooie teksten over haters bestond was maar toen ik jou zag twijfelde ik. Het zijn mensen zoals jij, maar stijl moet je he.

De mooiste teksten en wensen

Jij schijnt zo hard alls een zaklamp zonder baterijen  Doe je hoofd in de prullenbak en ruik je toekomst  Je bent zo dom, dat je struikeld over draadloos internet  Bolle, waarom lope? Alhoewel laatst zag ik wel een hele mooie spiegel Een brief naar de rechter, hij wilt me in z'n celletje, het is geen fucking spelletje.

Zou ik je naam zeggen. Elke aanmerkin op mij is een tekortkoming aan jezelf. Je bent goedkoper dan gratis en toch doe je stoer. Kom jij met je vrienden. Alle onderwerpen.

Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken.

Ik hou van de rotsen, maar als ik jou zie moet ik kotsen. Jy haalt mij niet omlaag, ik ga als een sneltrein en jij tering traag. Er komen nu nog allemaal worden uit je mond maar als je zo door gaat komen er alles behalve woorden uit. Je bent zo skeer dat je over draadloos internet struikelde.

Noem me casio en op mij kan je rekenen

  • Het is het een of het ander, in dit leven dat we leven zijn er weinig tweede kansen..
  • Haal m'n naam uit je bek bitch het is geen lul.
  • Ik maak me stappen maar volg geen paden..
  • Daar moet ik van kotsen  Ik schijt in je stinkbek  En walg van je rotstem.

Wtff bruhh. Ik grijp je bij de kloten  En knijp ze helemaal fijn. Je moeder is een plopkoek, mooie teksten over haters. Doorzoek Girlscene. Je moeder met een behaarde piemel op een driewieler?

Dissende zinnen en roast teksen Leuke en grappige mooie teksten over haters quotes voor je ex, die player op het feest of lastpak Dien irritante mensen, maar nog steeds te hoog gegrepen voor jou Je voelt je een gangster omdat je leven een bende is. Val dood op de grond  Ik heb het helemaal gehad.

Leuke en grappige dissende quotes voor je ex, die player op het feest of lastpak

Mensen praten haten en shit, maar ze weten niet hoe het echt met me zit Je bent levenloos, roddelen is doelloos je innerlijk is waardeloos en je uiterlijk is hopeloos. Je bent net zo poezie als een hond die ongesteld is. Je kan van mij de pot op  Ik wil je nooit meer zien. Don't push me cause i'm close to the edge i'm trying not to loose my head it's like a jungle , sometimes it makes me wonder how i keep from going under.

Jij noemt je zelf de ster ik noem me zelf de zon je kan shinen wat je wil maar je verdwijnt wanneer ik op kom. But not the girl that daddy knew, daddy never had a clue. Je moeder iban controle rabobank een behaarde piemel op een driewieler.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com