aquoicasertleglise.com

Indesit wasmachine gaat niet meer aan

Datum van publicatie: 04.03.2021

Wasmachine pakt geen water Komt ook veel voor. Je hebt net een wasje gedraaid, je wil het uit de trommel halen, doet het deurtje open en… niks.

Het vreemde is dat de laatste keer dat de wasmachine gebruikt is, een week geleden, deze prima gedraaid heeft van begin tot einde. Wij zijn u met wasmachine reparatie graag van dienst. We hebben de bedrading gecontroleerd. Probeer de stekker een uur uit het stopcontact te halen. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Groet Errez.

Ik heb hier een Indesit WIL wasmachine die geen programma's meer wilt starten. Een collega raadde me aan om een klepje onderaan de machine naar voren te halen en die schoon te maken. Wasmachine start niet Controleer eerst de indesit wasmachine gaat niet meer aan Begin altijd met de eenvoudigst mogelijke uitleg. Je weer egypte el gouna april deur wil niet open.

Verstopte slangen Verstopte of geblokkeerde slangen bijvoorbeeld naar het zeepbakje toe, of van het zeepbakje naar de trommel kunnen de boosdoener zijn. Ik heb de wasmachine gestopt.

 • Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in.
 • Dan kies je voor een abonnement met een ouder - refurbished apparaat.

In de wasmachine zie je jouw wasgoed, terwijl je het er niet uit kunt halen. Als de "thuisassistent" van het merk Indesit niet wordt ingeschakeld, raden experts aan om eerst het stopcontact te controleren waarop de machine is aangesloten.

Het beschermt jou én de wasmachine tegen vervelende schade. Deurtje is open Gelukkig controleert de wasmachine of het deurtje dicht is, voordat er water wordt ingenomen. In ieder geval bedankt voor je betrokkenheid!

Als het apparaat nu normaal functioneert, weet u dat dit het geval was en kunt u dit in de toekomst voorkomen. Je voelt een klik wanneer de deur in het slot valt.

Als de wasmachine niet wordt ingeschakeld, is een veelvoorkomend probleem, raak dan niet in paniek en stel u verschillende storingen voor, moet u de reparatie in dit geval aan een specialist toevertrouwen.

Als de wasmachine niet wordt ingeschakeld. Is jouw aankoop onlangs stuk gegaan en ben je benieuwd of je nog recht hebt op garantie. Hulp inschakelen van een echte professional. Er is ook een het vrouwelijk lichaam organen manier om de deur toch open te krijgen, indesit wasmachine gaat niet meer aan.

Storingsmeldingen

De meeste officiële servicecentra repareren niet gebroken schema's, maar veranderen ze eenvoudig. Als je deze klik niet gevoeld hebt, kan het zijn dat de deur klemt. Als de "thuisassistent" van het merk Indesit niet wordt ingeschakeld, raden experts aan om eerst het stopcontact te controleren waarop de machine is aangesloten.

Als alles normaal is, is het duidelijk dat er stroom doorheen gaat. Wasmachinelampjes gaan aan maar het werkt niet Als het lampje op uw wasmachine gaat branden, dat er als nieuw uitziet, is de pomp hoogstwaarschijnlijk kapot of is indesit wasmachine gaat niet meer aan filter verstopt. Ik weet niet wat ik nu moet doen. Ook in de rest van het huis hebben we geen problemen met afvoer of riool. Een gebruikt apparaat?

Aan / uit knop

Deel je reparatie tips op onze community. Wat je dan kunt doen is de wasautomaat een half uur tot een uur van het stroom afhalen, zodat deze gereset wordt. FPS uitgeschakeld. Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing!

Groet Errez. Wees voorzichtig. Varistor is een van de weinige onderdelen van de besturingskaart die u met uw eigen handen kunt controleren en vervangen. Mijn wasje is gestopt bij het programma centrifugeren. Er zijn lokale problemen die we in de volgende paragraaf van de publicatie zullen bespreken, en nu noemen we de minder voor de hand liggende oorzaken van storingen. Ga je toch op zoek naar een indesit wasmachine gaat niet meer aan wasmachine.

Dit gaan we doen.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Dan kies je voor een abonnement met een ouder - refurbished apparaat. Inloggen Word nu lid. Als de wasmachine niet wordt ingeschakeld, raak dan niet in paniek en stel u verschillende storingen voor, misschien ligt de oorzaak van het probleem helemaal niet in de machine, maar in het stroomnet.

Een reden hiervoor zou kunnen zijn dat de filterbuis van je wasmachine verstopt is.

Veelgestelde vragen over wasmachines. Zorg voordat je dit doet dat de stekker uit het stopcontact is en je een bak hebt om het water in af te voeren. Controleer eerst of er water in het huis is en of de kraan is dichtgedraaid.

Ook in categorie:
  09.03.2021 16:46 Peter-Paul:
  Kijk of je nog recht hebt op garantie.

  04.03.2021 13:34 Maxim:
  Ik heb aangegeven dat de T Reparatie door monteur: Kostenindicatie veel voorkomende reparaties Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf.

  10.03.2021 01:22 Rob:
  Kan je dat iets duidelijker uitleggen? Bijvoorbeeld een probleemoplosser of 'veelgestelde vragen' over storingen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com