aquoicasertleglise.com

Glow in the dark midgetgolf amsterdam buikslotermeerplein

Datum van publicatie: 11.01.2021

Neem contact op met Coronel voor een reservering en kom langs bij onze overdekte minigolfbaan met blacklight verlichting. Intussen loopt de tent vol. Naast twaalf moderne en zeer comfortabele bioszalen, vindt je bij ons ook horeca en leisure.

Trek tijdens het golfen kleding aan met witte accenten of fluorkleuren. Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en ontdekt de wereld van muziek vanaf de jaren 50 tot het heden! De dame zei tegen de kinderen als jullie ergens op klimmen moeten jullie weg. Na een grote mond van de barman besloten om de drankjes dan maar achter te laten bij de bar.

Dit maakt glow midgetgolf nabij Amsterdam extra leuk! Volledige weergave. Datum van activiteit: februari

Regent het buiten of waait er een koude wind. GlowGolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Datum van activiteit: februari Home Info Cinema en Leisure Centrum! Het Hollywood Caf is op last van de overheid helaas gesloten. Je bent bij de Beren welkom voor een heerlijke lunch, glow in the dark midgetgolf amsterdam buikslotermeerplein, borrel of een uitgebreid diner. Het dragen van witte of fluorescerende kleding verhoogt de feestvreugde op de blacklight baan.

Een reservering gemaakt voor 12 kinderen en 3 begeleiders. Zoek je een origineel verjaardagscadeau?
  • Happy Italy is nog niet geopend. Bea M heeft een beoordeling geschreven jan.
  • Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Je bent bij de Beren welkom voor een heerlijke lunch, borrel of een uitgebreid diner.

Beoordelingen

Je kunt dus met een grote groep glow in the dark minigolf spelen. Is deze attractie een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Dat was het makkelijkste van de pret. Je staat oog in oog met wilde dieren, je ontmoet Avatar en andere blauwe wezens en je begeeft je tussen vissen en koraal in de oceaan. Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden.

Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. I amsterdam Card - City Pass for Amsterdam. Het Hollywood Caf is op last van de overheid helaas gesloten! Gelieve geen fysiek contact te maken met onze medewerkers. Regent het buiten of waait er een koude wind.

GlowGolf Amsterdam Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. De bal blijft — als deze niet in de hole belandt — liggen op de plek waar deze tot stilstand komt. GlowGolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Ontsmet je handen bij de desinfectiezuil en ons advies is om een mondkapje te dragen.

Deelname is mogelijk vanaf 4 jaar, maar als je een club kunt vasthouden mag je onder begeleiding van een volwassene meedoen. Datum van activiteit: september Echter bleek dat wij deze drankjes helemaal niet mee naar beneden mochten nemen.

Nieuwsgierig naar onze huidige Special. Een complete middag of avond uit. Kort overzicht.

GlowGolf in Amsterdam-Noord

Glow MiniGolf Amsterdam beoordelingen. Maak minigolf tot een unieke belevenis en kom glow midgetgolf nabij Amsterdam spelen. Datum van activiteit: september Lees meer.

Coronel Adventure heeft in Huizen een overdekte midgetgolfbaan die verlicht is met fluorescerende blacklights. Waterlooplein 11 min! Leuke korte indoor minigolfbaan welke 3D zou moeten zijn. Zoek je een origineel verjaardagscadeau. Deze zijn ook binnen verkrijgbaar! Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien!

Alvast bedankt en tot snel. Toch geen 3D, glow in the dark midgetgolf amsterdam buikslotermeerplein.

Hollywood Café

Een complete middag of avond uit? De relaxte, moderne sfeer gecombineerd met een vlotte service draagt bij aan een optimale beleving voor de gasten en maakt Happy Italy is straks de ideale plek voor een snelle lunch of een heerlijk diner met vrienden of familie. Eindelijk mochten we dan na een half uur de baan op. Tijdens de rondvaart neemt onze schipper je mee langs vele hoogtepunten die onze stad te bieden heeft en onze gastvrouw zal je voorzien van drankjes en Hollandse kaas.

Is deze attractie een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Zoek je een origineel verjaardagscadeau. Of we stil konden zijn omdat er nog meer mensen met kinderen zaten.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com