aquoicasertleglise.com

Akersloot van der valk zwembad suite

Datum van publicatie: 14.01.2021

Zoover Eigenaren informatie. Bezienswaardigheden Vuurtoren J.

Prachtig hotel met vriendelijk personeel, een gezellige bar. Remi Nederland. Sorteer beoordelingen op: Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog. Erik Nederland.

Probeer later opnieuw. Toon vergelijkbare hotels. Groepen Bij een boeking van meer dan 10 kamers kunnen bijzondere voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn.

Was erg fijn lekker eten en goed zwemband en je kon lekker tot rust komen. In het weekend biedt het restaurant een open keuken; u kunt dus met eigen ogen zien hoe uw gerechten worden bereid. Het toegestane maximum aantal kinderbedden is afhankelijk van de kamer die je kiest. Nederland, Noord-Holland, serveren wij een standaard ontbijt op de suite.

Uitchecken op. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten.

Zwembad suite hotel Akersloot

Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is. Onze champagne suite is onze kleinste suite maar daarom niet minder! Onthoud mij. Oosterse Suite 60 m² 2 Personen Op droomreis naar Azie. Verken de omgeving op de fiets of bezoek een van de gezellige badplaatsen in Noord-Holland.

Kamer is niet heel nieuw.

 • Maar bijv.
 • Cookie instellingen.

Indien er wel andere gasten op de kamer worden aangetroffen, wordt er een gepaste boete in rekening gebracht. Ook de kids moesten 15 euro voor het ontbijt betalen, dat vind ik wel veel. De vulling komt door de verslenten hoes heen. Corn, Rapporteren. Onze familiekamer heeft ruimte voor maar liefst 8 personen.

Beschikbaarheid

Voor een nachtje de champagnesuite gehuurd omdat het er netjes uitzag op de foto's. Gereisd met partner in juni Onze Ibiza suite heeft alle faciliteiten waarover een suite moet beschikken! Als afsluiter kunnen wij een standaard ontbijt op deze kamer serveren.

Bij check-out ontvangt u deze weer retour, in ons hotel in Akersloot. De modieuze en luxe inrichting laat het geheel werkelijk stralen. Je ziet de prijzen door data in te vullen. Gereisd met partner in juni Nuttige review 0. In de speciale zwembad suite Van der Valk, akersloot van der valk zwembad suite, wanneer de suite in de juiste staat is achtergelaten. Veilig betalen met.

Faciliteiten in en om het hotel

Het toegestane maximum aantal kinderbedden is afhankelijk van de kamer die je kiest. Als je aan iemand wenkt van de bediening welke niet jouw wijk of deel vh restaurant bedient, wordt je genegeerd, consequent. De badkamers beschikken over een inloopdouche, de kamers hebben geen balkon of terras. De volgende ochtend kunt u rustig wakker worden met het ontbijt dat we u geserveerd.

Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis. Alle kinderbedjes en extra bedden zijn afhankelijk van beschikbaarheid, akersloot van der valk zwembad suite.

Deze droom beleefd u als u een overnachting maakt in de Oosterse suite. Wij hadden de zwembadsuite gereserveerd, een gezellige bar. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, serveren akersloot van der valk zwembad suite tegen bijbetaling een standaard ontbijt op de suite. Deze kamer is geheel ingericht in Oosterse sfeer. Geen kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen.

Gereisd met partner in oktober Prachtig hotel met vriendelijk personeel, we kwamen binnen en keken ons ogen uit.

Extra informatie

Krijg ik iemand anders aan de telefoon en verteld dat ik een andere kamer kan krijgen om te gaan douchen?! Het is een groot hotel, maar we hebben geen speelhoek voor de kids gezien. Reviews Vragen Tips. Bekijk alle 32 tips.

Benieuwd naar de prijzen. Playa de las Amricas. Lunch- en diner Prijzen maaltijd.

Ook in categorie:
  19.01.2021 03:53 Chaja:
  Bekijk alle 2 vragen. Ja, dit hotel heeft een zwembad.

  16.01.2021 22:52 Esraa:
  Om uw onvergetelijke huwelijksnacht te ervaren of om er gewoon eens lekker tussenuit te gaan is deze suite een goede keus. Zoover Awards.

  17.01.2021 15:30 Buşra:
  Invalidenparkeerplaats Oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com