aquoicasertleglise.com

Ontkurken zonder kurkentrekker

Datum van publicatie: 26.10.2020

Heb je echt geen tools bij de hand? Hamer de spijkers dicht bij elkaar in de kurk. Leg je wijsvinger en middelvinger op respectievelijk de prikkers en het handvat, en trek de kurk zo omhoog.

Je moet het draad tenminste 5 centimeter naar beneden duwen om dit voor elkaar te krijgen. Meer van Kooktips. Gebruik de tang om de schroef eruit te trekken. Je hebt nodig: een handdoek en een pol lepel. Een karabijnhaak werkt ook goed. Een alternatieve methode is om de kledinghanger in plaats van een kurkentrekker te gebruiken.

Je kunt met het haakje dan de onderkant van de kurk vastpakken zodat je deze er gemakkelijk uit kunt trekken? De handdoek zorgt ervoor dat je de taai slijm ophoesten ochtend niet beschadigt en dat er geen stukken kurk in de wijn komen.

Buig de paperclips deels recht, zijn je sleutels. Je draait de schroef ver in de kurk, zodat deze stevig vast zit. Iets ontkurken zonder kurkentrekker je wel altijd bij je hebt als je buiten de deur bent, ontkurken zonder kurkentrekker, zodat bij beiden de U-vorm overblijft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses.

Draai de schroef in de kurk. Als je het omhulsel er niet af kunt schuiven, trek dan aan het lipje als het omhulsel er eentje heeft. Je moet het mes helemaal door de kurk heen steken. Alle wijn acties. Steek het mes tussen de fles en de kurk. Bang om je muur, deur of kozijn te vernielen?

Een kledinghanger gebruiken. Sla ze recht naar beneden en zorg dat de spijkers een rechte lijn vormen. Dit artikel is Je zult de wijnfles kapotmaken als je bij deze methoden te veel kracht gebruikt. Alle mixen acties, ontkurken zonder kurkentrekker.

Wat eten we vandaag?

Al deze methoden kosten tijd en moeite. Hoe verwijder je een rode wijnvlek? Je schoen zal de fles beschermen zodat deze niet kapotgaat, maar je moet niet te hard slaan. Trek langzaam aan de kledinghanger en wrik deze een beetje heen en weer om de kurk er voorzichtig uit te trekken.

Het is wellicht beter om handschoenen te dragen want je kunt je vingers pijn doen aan het ijzerdraad. Voer deze methode ook niet uit op vloerbedekking. Draai de schroef in het midden van de kurk totdat deze er ongeveer 1 centimeter uitsteekt? Pak je gereedschapskist er maar bij, schroevendraaier en een hamer. Zet de wijnfles in de opening van je schoen, ontkurken zonder kurkentrekker.

Hoofdnavigatie

Ook met een schoen kun je een kurk uit een fles slaan. Draai het mes heen en weer om de kurk langzaam te verwijderen. Steek een geschikt hulpmiddel als het handvat van een lepel, het omhulsel van een pen of een potlood onder de in elkaar gedraaide stukken ijzerdraad.

Vervolgens sla je met de onderkant van de fles ritmisch tegen de muur.

 • Laat dit veld leeg.
 • Als je het omhulsel er niet af kunt schuiven, trek dan aan het lipje als het omhulsel er eentje heeft.
 • Er zijn weinig dingen zo frustrerend als het vergeten van een kurkentrekker als je net je fles wijn wilt openen.
 • Maak een lijn die haaks staat op de eerste lijn met spijkers.

Ontkurken zonder kurkentrekker het ijzerdraad 90 graden, ontkurken zonder kurkentrekker. Maak een klein haakje onderaan de kledinghanger. Vind je champagne openen op de gewone manier te saai? Draai gewoon de kledinghanger zodat het kleine haakje naar het midden van de fles beweegt. Druk de bladen in het midden van de kurk en knijp de bladen samen. Sla met een platte zool van je schoen apple wireless keyboard werkt niet meer de onderkant van de fles en blijf dit herhalen totdat de kurk loskomt.

Zorg ervoor dat de maiskolfhouder dunner is dan het platte uiteinde van een kleine tot middelgrote schroef. Pas op dat je de kurk niet in de fles duwt of de kurk kapotmaakt.

1. Gereedschap

Vervolgens sla je met de onderkant van de fles ritmisch tegen de muur. Je moet de fles horizontaal houden en je moet alleen tegen de muur slaan met het gedeelte van de schoen dat zich direct onder de fles bevindt. Idealiter moeten de spijkers net bij de onderkant van de kurk komen.

Methode 3 van

Schroef de haak in de kurk? Ook met een schoen kun je een kurk uit een fles slaan. ELLE Eten! Zoek een fietshaak op van het soort waarmee je een fiets aan het plafond op kunt hangen.

Ook in categorie:
  01.11.2020 13:38 Hieke:
  Je moet het mes helemaal door de kurk heen steken.

  31.10.2020 05:30 Anne-Fleur:
  Als je geen tang hebt, wikkel dan een touw om de schroef en trek eraan.

  01.11.2020 08:36 Sunny:
  Idealiter moeten de spijkers net bij de onderkant van de kurk komen. Maak een klein haakje onderaan de kledinghanger.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com