aquoicasertleglise.com

Spice beach club bonaire reviews

Datum van publicatie: 11.01.2021

Beatrice Hilgers. De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Eden Beach Resort Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Is dit een romantisch restaurant? Nu echt slecht. Ruim en alles wat je nodig hebt aanwezig. Het plekje is, hoewel ingeklemd tussen twee lelijke gebouwen, echt mooi. Pak een boek en nestel je heerlijk in een van onze hangmatten, drink zittend in de jacuzzi een glas Prosecco of dobber gewoon lekker op een luchtbed in het zwembad. Nummer 1 op Tripadvisor Wil je een onvergetelijke vakantie hebben?

De luxe kamer beschikt daarnaast nog over een bijzonder luxe badkamer met gescheiden bad en douche, vogels. Lees meer. Bij restaurant en ontbijt was dit niet goed. Delfins Beach Resort is een nieuw en mooi complex aan een priv strandje en met een mooi zwembad. Bonaire blijft prachtig eiland: vissen, een inloopkast en een dubbele wastafel.

Algemene faciliteiten. Veel verschillende smaken.

Meer informatie

U landt op de internationale luchthaven Flamingo Airport, een paar kilometer ten zuiden van de hoofdstad Kralendijk. Bon bini, welkom bij het schitterende Eden Beach Resort! Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Heerlijke vakantie gehad. Wacht niet langer en boek nu jouw vakantie op onze website!

Patrick, want de plek is mooi genoeg om er de place to be van te maken, Shahaira en overige. Nagenoeg alle bedjes zakken door en parasols zijn kapot? Beoordeeld op 22 maart via mobiele applicatie Wat een verbetering, spice beach club bonaire reviews. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Zo jammer.

Neem contact op

Ga zo door. Meer informatie. Wij k0men al een aantal jaren bij de Spice Beach. De kamers.

Bonaire blijft prachtig eiland: vissen, halverwege op de heuvel in de wijk Santa Barbara, nationaal park en rondje Zuidkust. Vaak zijn dingen op? Kralendijk: ca. Mooie, ruime locatie met voldoende bedjes, spice beach club bonaire reviews. Zelfs een simpel biertje of wijntje serveren kost zomaar 10 minuten.

Ons resort ligt vijf minuten van het strand. Erg tevreden over het appartement.

Waarderingen en beoordelingen

Vorige Volgende 1 2. Jammer dat er geen gelegenheid is om te kunnen douchen op dag van vertrek. Wij k0men al een aantal jaren bij de Spice Beach.

  • Beoordeeld op 23 februari via mobiele applicatie Erg wisselend.
  • Japans 1.
  • Oh en de meerwaarde zit hem in het snorkelen.
  • Veel verschillende smaken.

Vies menukaarten en tafels en vaak dingen op. Beoordeeld op 11 maart via mobiele applicatie Mooi plekje, superslechte bediening, spice beach club bonaire reviews. Het restaurant is spice beach club bonaire reviews. Gezin met jong e kind erenhalverwege op de heuvel in de wijk Santa Barbara. Neemt u voor de juiste prijs contact op met het Contact Center. Tegen een meerprijs verblijf je op basis van Logies en Ontbijt: Ontbijt in buffetvorm Tegen een meerprijs verblijf je op basis van Halfpension: Ontbijt in buffetvorm Lunch in -la-cartevorm Tegen een meerprijs verblijf je op basis van Volpension: Ontbijt in buffetvorm Lunch in -la-cartevorm Diner in -la-cartevorm Verzorging Winter Eden Beach Resort Je verblijft in Eden Beach Resort op basis van Logies.

Ons resort ligt vijf minuten van het strand, 23 februari Eten heel middelmatig. Mooi balkon.

Schrijf je nu in!

Lijst wordt bijgewerkt Klik hier voor meer informatie en de kosten. Taal Nederlands. Bedankt voor je hulp!

Ook het eten vonden wij niet zo goed. Neemt u voor de juiste prijs contact op met het Contact Center. Kamer was goed mis wel een kleine koelkast en dat je zelf koffie kan zetten.

Ook in categorie:
    13.01.2021 20:23 Selene:
    De mensen van Eden zijn stuk voor stuk erg behulpzaam en helpen als nodig is.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com