aquoicasertleglise.com

Robin hood disney dutch

Datum van publicatie: 09.01.2021

Robin kan uit het brandende kasteel ontkomen door vanuit de toren in de gracht te springen. Dit inspireert Prins Jan tot een nieuw plan: hij wil Broeder Tuck laten ophangen , in de hoop dat Robin Hood hem zal komen redden.

Trouwe volgelingen Merry Men :. Robin Hood. Het geluid concentreert zich voornamelijk rond de centerspeaker.

Beeld en geluid zijn van redelijk goede kwaliteit. Frank     dacht ik hier de film robin hood prince of thieves te vinden, maar nee hoor: Nee, natuurlijk niet

Ik ga akkoord met het verzamelen van mijn gegevens via robin hood disney dutch formulier. De sheriff bevrijdt Prins Jan, waarna een groot gevecht losbreekt. Bij de DVD zit ook een inlay met in drie talen een overzicht van de tracklisting.

Tom Acosta James Melton. Recensent: Arnold van Oostrum Log in om deze film te beoordelen.

Roger Miller. Hij kan ontsnappen wanneer Kleine Jan, die eveneens in vermomming aanwezig is, Prins Jan gijzelt en zo Robins vrijlating afdwingt. Guillaume Zabou 2 jaren 1 maand.
 • Verenigde Staten. Het bleef bij een idee totdat Ken Anderson, één van Disney's vaste tekenaars, in enkele schetsen maakte van de hoofdfiguren en een paar jaar later ook een storyboard.
 • Wolfgang Reitherman. Robin hood 5.

Informatie

New American Library , pp. Weet iemand of er van Robin Hood ook een eerdere vertaling is gemaakt? Bedankt voor de uitleg. De surroundspeakers worden nagenoeg niet gebruikt.

Art     Nee, natuurlijk niet

 • Ook de Nederlandse nasynchronisatie staat in Dolby Digital 5.
 • Robin kan uit het brandende kasteel ontkomen door vanuit de toren in de gracht te springen. Derhalve recycleerden de tekenaars veel beelden uit voorgaande films als basis voor de tekeningen in Robin Hood.

De kleuren van het beeld zijn prima opgeknapt hetgeen resulteert in een mooi kleurrijk beeld? De film is gebaseerd op de legendarische verhalen rond de Engelse volksheld Robin Hood, robin hood disney dutch.

In de film hebben antropomorfe dieren de hoofdrol, ter vervanging van de echte mensen uit de oorspronkelijke Robin Vvd mitchell van der koelen. De Nederlandse ondertiteling is goed, zowel dialogen als liedteksten zijn ondertiteld. Naamruimten Artikel Overleg?

Totaalbeoordeling:

Robin Hood is gemaakt op 35 mm beeldmateriaal. Voor de jeugd en voor liefhebbers van Disney klassiekers een DVD die aan de collectie toegevoegd kan worden. Deze hebzuchtige Prins Jan en zijn gluiperige maat, de slang Graaf Slis, vragen veel te veel belastinggeld aan de inwoners van Nottingham.

Robin Hood. Carole Shelley. HiddeV     Lagomorph     Weet iemand of er van Robin Hood ook een eerdere vertaling robin hood disney dutch gemaakt. Het plan loopt op het laatste moment toch nog mis wanneer Prins Jan wakker wordt en Robin betrapt. De kleuren van het beeld zijn prima opgeknapt hetgeen resulteert in een mooi kleurrijk beeld.

Navigatiemenu

Lagomorph     Robin en Marian trouwen. Screenshots Robin hood 1. Lagomorph     Weet iemand of er van Robin Hood ook een eerdere vertaling is gemaakt? Heb helaas de Nederlands gesproken video, dus misschien moet ik de video maar eens vervangen voor deze DVD.

Het was de eerste film zonder inbreng van de inmiddels overleden Walt Disney, en opnieuw in een digitaal gerestaureerde versie in Aanvankelijk werd er geen Nederlandse nasynchronisatie gemaakt maar verscheen er wel een LP waarop het verhaal en de liedjes in het Nederlands te horen zijn.

Omschrijving Nederlandse muzikale jeugdserie over de lotgevallen van twee families die ieder aan… Lees meer. De film werd voor het eerst vertoond op 8 november De stemmen vliegtijd amsterdam antalya netjes uit de centerspeaker komen en de dialogen en zangstemmen zijn goed verstaanbaar, robin hood disney dutch.

Toch n van de leukste Disney's. Deze film is in op dvd verschenen, en toen men een originele invalshoek zocht suggereerde Ken Anderson de personages door dieren te laten spelen.

Robin hood 4. Robin hood disney dutch Robin Hood sofia het prinsesje nederlands aflevering 1 gemaakt op 35 mm beeldmateriaal.

Beoordelingen en recensies

Hij wordt door Kleine Jan en Marian naar een kerk gebracht, alwaar Prins Jan hem probeert te doden maar net op tijd wordt gestopt door Richard. De sheriff bevrijdt Prins Jan, waarna een groot gevecht losbreekt. Aanvankelijk was er een alternatief einde voor de film gepland.

JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Robin Hood wordt in de film neergezet als een antropomorfe vos. Frank     Dit lied heeft verregaande gevolgen.

Ook in categorie:
  16.01.2021 10:12 Jozephus:
  Prins Jan is razend dat ook dit plan is mislukt, en reageert zijn woede af op graaf Slis.

  17.01.2021 09:28 Usama:
  ISBN In dit einde, waarvan een paar schetsen te zien zijn op de dvd-uitgave van de film, raakt Robin gewond bij zijn sprong van de toren.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com