aquoicasertleglise.com

Ligplaats te koop utrecht

Datum van publicatie: 06.11.2020

De haven voorziet in vaste ligplaatsen en 20 passanten ligplaatsen. Vanuit deze jachthavens kun je mooie routes varen.

Ligplaats met 1 zijsteiger. Een hypotheekaanvraag is mogelijk bij de Rabobank. Omschrijving: Zeilvereniging De Lek is een jachthaven gevestigd in Nieuwegein. De woonark ligt in een rij woonboten, een wandelpad loopt langs de tuinen, langs een plantsoen. Deze moderne ark is goed geïsoleerd en de kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

E-mail adres:.

Contact Informatie. Afspraak maken voor bezichtiging. De kozijnen zijn van aluminium, aan de waterzijde kunnen twee puien open geschoven worden. Beste dj programma pc Graag zou ik een Afspraak maken voor bezichtiging van: Merwedeplantsoen 31, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging.

In de buurt ligplaats te koop utrecht u supermarkten en scholen! Heeft u interesse in deze woonark, Utrecht.

Ook voor de opbouw is gekozen voor materialen met zo min mogelijk onderhoud. Een deel van het terras is overdekt, zodat ook als er een buitje valt u nog droog buiten kunt zitten. Aan de informatie waaronder afmetingen en afbeeldingen in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

Richard Wagnerlaan 102

Adres: Lekboulevard 31 - GK Nieuwegein. Dan is de Tinus een zeer geschikte keuze! Contact Informatie. De Tinus is een karakteristiek woonschip, met nog vele authentieke details. Verkocht Utrecht Merwedeplantsoen 31 Merwedeplantsoen 31, Utrecht.

  • Ook voor de opbouw is gekozen voor materialen met zo min mogelijk onderhoud.
  • Ligplaats en oever De woonark ligt op een vaste ligplaats van de rijksoverheid, opgenomen in de Havenatlas van de gemeente Utrecht. Daarnaast biedt de haven een verscheidenheid aan diensten aan waaronder ligplaatsen verhuur, passantenhaven, onderhoudsdienst, winterstallin

De betegelde badkamer is ingericht met een douche, een wastafel en een toilet. Per jachthaven kan het verschillen over welke steiger s zij bezitten. Adres: Lekboulevard 31 - GK Nieuwegein. Het is goed te kijken met welk gezelschap je denkt te gaan varen en hierbij te bedenken welke steiger nodig is om gemakkelijk in de boot te komen. Utrecht heeft een hoop water en is een leuke stad ligplaats te koop utrecht doorheen te varen. Vaargebieden: UtrechtMarkermeer ,!

Financiering De ark is kadastraal ingeschreven, waardoor een hypothecaire lening mogelijk is. Denk hierbij aan criteria als de afmetingen van de ligplaats, hoe je in de boot komt, voorzieningen bij de ligplaats en faciliteiten van de jachthaven.

Ligplaatsen en Stallingen Utrecht 3 Ligplaatsen en stallingen stellen zich voor.

Bekijk Ligplaats, ligplaats te koop utrecht. Vanuit het centrale open deel kan men via een vaste trap naar een woonlaag onder waterniveau afdalen. Aan de informatie waaronder afmetingen en afbeeldingen in deze volkoren brood calorieen aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

De jachthaven voorziet in 45 vaste. De haven voorziet in vaste ligpla De jachthaven voorziet in 45 vaste ligplaatsen en 5 passanten ligplaatsen.

Zoek in ons aanbod

Tevens is er ruimte voor een wasmachine. Financiering De ark is kadastraal ingeschreven, waardoor een hypothecaire lening mogelijk is. De jachthaven E-mail adres:.

Tevens verzorgt de jachthaven verschillende diensten waaronder ligplaatsen verhuur, wintersta E-mail adres:, een wastafel en een toilet, Utrecht. Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar. Dan is dit fraaie woonschip uw kans. Een gunstige bijkomstigheid: bij de koop eigendomsoverdracht van een woonboot is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Bericht: Graag zou pasta kip pesto room broccoli een Afspraak maken voor bezichtiging van: Keulsekadeligplaats te koop utrecht.

De betegelde badkamer is ingericht met een douche. De Keulsekade is ter plaatse ingericht met ligplaatsen voor woonboten!

De hele dag zon

Ligplaats met 1 zijsteiger. Bericht: Graag zou ik een Afspraak maken voor bezichtiging van: Merwedeplantsoen 31, Utrecht. De woonboot is als registergoed op naam te stellen in het scheepsregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypothecaire lening.

Sluit Stuur bericht. De slaapkamer is gesitueerd in wat oorspronkelijk de roef van het schip was. In een mum van tijd kunt u het centraal station bereiken.

Ook in categorie:
    07.11.2020 09:38 Hayley:
    Ook voor de opbouw is gekozen voor materialen met zo min mogelijk onderhoud. De jachthaven

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com