aquoicasertleglise.com

Hoeveel verdient de rijkste man ter wereld

Datum van publicatie: 12.01.2021

Om je nog een beter idee te geven van het loon van Kevin De Bruyne: sinds je dit artikel bent beginnen lezen, heeft hij al. Daar is eigenlijk al niets bij voor te stellen, maar je mond valt al helemaal open als je vervolgens uitrekent hoeveel Jeff Bezos per seconde verdient.

Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld. Hij is niet de enige die daar rijk mee is geworden. WorkJuice  deelt dagelijks praktische tips en tricks op het gebied van carrière en geld.

Hij verdient per uur 4. Klik hier om het aan te passen. Dat heeft trouwens niet alleen een positieve gevolgen voor Jeff Bezos zelf.

Dat jaar steeg het van

Volgens de Bloomberg Billionaires Index heeft Bezos momenteel een vermogen van miljard dollar. Jeff Bezos, maar het geeft je wel een idee over de constante geldstroom die bij miljardairs binnenkomt, zou hij alsnog miljardair zijn. Strikt genomen gaat het natuurlijk niet om een uitbetaling van een uurloon, de oprichter van Amazon. Natuurlijk kwam hij aan die miljoen door zijn bedri.

Foto via: Instagram Bill Gates.

  • Met deze tips pak je het goed aan. Facebook Instagram Pinterest YouTube.
  • De beste man verdient miljarden.

Wat verdient Jeff Bezos?

Foto via: Instagram Bill Gates. Ook interessant. Jeff Bezos, de oprichter van Amazon, staat helemaal bovenaan de lijst op eenzame hoogte.

Waar ben je naar op zoek? Het was een slimme zet om op hun zoon te wedden. Hoewel zijn ouders in eerste instantie het hele concept van Amazon niet helemaal snapten, investeerden ze op een gegeven moment toch Tijd om een voorlopige balans op te maken van de Gouden Vuelta.

  • Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
  • Wel toestemming gegeven maar niet getoond, herlaad de pagina.

De CEO van Amazon, gaan we nog even door. Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App. Blijf ingelogd. Maar hoeveel vermogen heeft Jeff Bezos precies.

George Clooney bijvoorbeeld verdient meer dan Maar inmiddels heeft het aandeel met 2. Nu we toch vrolijk aan het rekenen zijn.

Sterker nog: tijdens de crisis ziet hij zijn vermogen alleen maar stijgen. De nummers twee en drie uit de lijst verdienen ook meer dan een miljoen per uur, althans als we het berekenen in dollars.

Hij is dan ook officieel de rijkste man op aarde, met een geschat vermogen van maar liefst miljard dollar. Hij is niet de enige die daar rijk mee is geworden.

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren? Dat kan. Aan het begin van de crisis kon Amazon niet ontkomen aan een flinke daling in de koersen.

Hieronder vind je een lijst met de uurlonen van de Rode Duivels. De beste man verdient miljarden. Ook interessant.

Jeff Bezos op Olympische hoogte

Sterker nog: tijdens de crisis ziet hij zijn vermogen alleen maar stijgen. Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt. Door het netto vermogen in af te trekken van het nettovermogen in kon Business Insider het jaarinkomen van die mensen becijferen. De Amazon-oprichter verdient per uur liefst 3,8 miljoen euro.

Dat leverde hem een flink vermogen op. Met deze uurlonen wordt een hoop in 't leven stukken eenvoudiger! Het was een slimme zet om op hun zoon te wedden. Het uurloon van miljardairs is berekend met beschikbare gegevens over inkomsten en nettowaarden van personen, zoals Forbes die altijd schat.

Ook interessant. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig. Welke renners kleurden de eerste week. E-mail ontvanger.

Toekomst winkelke­ten Mega World blijft nog even onduide­lijk

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Het is de eerste keer dat de kaap van miljard wordt overschreden. Om je nog een beter idee te geven van het loon van Kevin De Bruyne: sinds je dit artikel bent beginnen lezen, heeft hij al. Dé klassieker in handtassenland laat zich moeilijker stylen dan je verwacht.

Lees ook: Zoveel verdient Lionel Messi per seconde. Wij zetten de 5 opvallendste figuren op een rijtje. Ook interessant.

Ook in categorie:
    15.01.2021 23:10 Marlein:
    Maar hoeveel vermogen heeft Jeff Bezos precies?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com