aquoicasertleglise.com

Opel astra cabrio 2007

Datum van publicatie: 12.01.2021

Opel Astra Twin Top 2. Wat is de beste kilometerstand voor een tweedehands auto? Borne 23 okt.

Opel Astra Cabriolet 1. DE Premnitz. Zetelverwarming rijd en alles werkt perfect. In de jaren '80 hadden we de Manta, daarna kwamen de Calibra en de Tigra. Apk tot september Michael Wilrijk.

Martin Zetschke. Oostakker 21 okt. Vanaf werd deze uitvoering wel in Duitsland verkocht. Autobedrijf van Mensvoort. Opel Astra 2.

Bieden 22 okt. Opel Astra TwinTop 1.
 • Door jaren lange ervaring bieden wij absoluut de hoogste prijs van nederland!! Opel Astra H 1.
 • Opel Astra - Almere, Flevoland - Benzine - -

ERVARINGEN

Pas nieuwe hydraulische leidingen erin en o. Opel Astra Cabrio Opel astra twintop. Opel Astra Loon Op Zand. Onderstel:het onderstel is te bonkerig en stuiterig,met name verkeersdrempels moet ik echt stapvoets nemen anders hoor je een bonk van de schokdempers. Laatste onderhoud vorige maand, nieuw uitlaatspruitstuk, waterpomp en distributie.

In deze sportstoelen voel Jouw filters: Auto's.

 • Dan blijft er nog iets over en dat is het dak,het dak van de twintop bestaat uit 3 delen.
 • Contant in handen. Aantal deuren:

Wie een tweedehands Astra zoekt heeft niet alleen keuze uit een hatchback en een stationwagon: het model is ook leverbaar geweest als sedan, cabriolet en coup? Opel Astra Cabriolet Apk 11 08 Welke auto's gaan het langst mee? Het afgenomen gewicht van tot kilo levert een opel astra cabrio 2007 auto op.

Stoelverwarming werkt perfect. Eric Huissen.

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen. Boom 2 okt. Pas nieuwe hydraulische leidingen erin en o In de jaren '80 hadden we de Manta, daarna kwamen de Calibra en de Tigra.

Gereserveerd 2 okt. Dann klicken Sie in der Abfrage, die folgt. Nette opel astra f uit nieuwe apk!!. Berchem Gisteren. Opel Astra Cabriolet 1. Zijn auto's van Opel betrouwbaar.

Autoreview

Bouwjaar: Apr Energielabel: -. Opel Astra Twintop 1. In werden deze uitvoeringen aangevuld met een vierdeurs model en in verscheen de Astra cabrio.

De auto van Maurice Berkhout is op het eerste gezicht een doodnormale Opel Astra. Opel kan rekenen op trouwe klanten en dat is natuurlijk niet zomaar: het merk heeft een goede reputatie op vlak van bouwkwaliteit.

Opel Astra Twin Top 1. Ook een Opel Vectra occasion is, zeker van opel astra cabrio 2007 laatste generatie. Vergelijkbaar: Opel astra ruinen! Martin Zetschke. Michael Wilrijk. Bouwjaar: Apr Energielabel:. Van de verschillende versies waarin deze Opel Astra werd uitgebracht is de sedan niet in Nederland op de markt verschenen.

Meer Modellen

Vergelijkbaar: Opel astra borne. Jos Boechout. Home Auto's   27 resultaten   voor 'astra cabrio'.

Autohaus Drrschuck. DE Mettingen. Glenn Wolter, Sven Helterhoff.

Ook in categorie:
  19.01.2021 13:22 Regina:
  ZM Autohandel.

  16.01.2021 22:53 Isabella:
  Berkel en Rodenrijs 18 okt. Aantal deuren: 2 transmissie: 5 versnellingen, handgeschakeld kleur:.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com