aquoicasertleglise.com

Pizzeria o sole mio zwanenburg

Datum van publicatie: 13.01.2021

De voordelen van een account: Plaats reviews bij al uw favoriete bedrijven Volg het laatste nieuws van bedrijven waar uw interesse in heeft Registreer of claim uw eigen bedrijf Crasmedia account - één account voor al onze gidsen Nog geen account? Taal Nederlands.

Het goedverbonden Centraal Station geldt ook als uitvalsbasis voor de rest van de stad, hier pak je eenvoudig de tram, bus of metro naar bezienswaardigheden die wat verder weg liggen.

Reden De openingstijden kloppen niet Het bedrijf is failliet verklaard Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer De vermelding of een deel ervan bevat ongepaste inhoud Dit bedrijf is geen pizzeria De gegevens van deze vermelding zijn onjuist. Schrijfwijze e-mailadres niet geldig. Beoordeling van pizzeria O Sole Mio. Vorige Volgende 1 2. Meer talen. Gebruikt u een ander emailadres voor uw Agoda account?

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Is dit restaurant geschikt voor kinderen. Reden De openingstijden kloppen niet Het bedrijf is failliet verklaard Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer De vermelding of een deel ervan bevat ongepaste inhoud Dit bedrijf is geen pizzeria De gegevens van deze vermelding zijn onjuist, pizzeria o sole mio zwanenburg. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen.

Er is ook afhaal en doordat het klein is goor je alles! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen?

Contactgegevens pizzeria O Sole Mio

Ga direct aan de slag.. Sluiten Toepassen Versturen. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Inloggen Wachtwoord vergeten? Onze groep van 12 man werd vriendelijke ontvangen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

  • De pizza's waren goed genoeg, niet de beste of slechtste. Klik om een waardering aan te geven Kwaliteit eten.
  • Ga bijvoorbeeld naar het Paleis op de Dam, bezoek de knusse straatjes van de Haarlemmerdijk, struin door de Kalverstraat en Is dit restaurant geschikt voor grote groepen?

Keukens: Italiaans. Nep mozzarella. E-mailadres bedrijf. Log in, zodat we weten waar we ons antwoord naartoe kunnen sturen. Vriendelijk bediening en goede prijs. Hebreeuws 1.

Reizigers die pizzeria O Sole Mio bekeken, bekeken ook

Onze bestelling was bezorgd. Portugees 1. U Agoda account is reeds gekoppeld aan een ander Facebook account. Eventuele opmerkingen.

De pizza's waren goed genoeg. Na het toevoegen van een emailadres kunt het het nogmaals proberen of registreer direct op Agoda met uw emailadres. Bedank EricSehlhoff. Bedank boukjev4.

Geslacht Selecteer Man Vrouw. Sluiten Toepassen Versturen.

O Sole Mio

Log in om uw Agoda account te koppelen aan uw Facebook account. Klik om een waardering aan te geven Kwaliteit eten. Beoordeeld op 6 juli Pizza Time.

Schrijf een beoordeling. Dit bedrijf heeft helaas nog geen omschrijving. Gegevens restaurant Wijk: Centrum. De salami pizza is geliefd bij de kinderen. Deel je mening en help andere bezoekers. Datum van bezoek: november Prima pizzeria voor een dorp. Een link om uw wachtwoord mee te resetten is verstuurd. De pizza's waren goed genoeg, pizzeria o sole mio zwanenburg, niet de beste of slechtste.

U bent hier

Facebook Facebook. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. In pizzeria O Sole Mio geweest? Keukens: Italiaans.

Deel je ervaringen. Beoordelingen. E-mailadres is vereist.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com