aquoicasertleglise.com

Heb ik vandaag al gezegd dat ik van je hou songtekst

Datum van publicatie: 08.03.2021

Cornelis Vreeswijk - Incest. Ciska Peters - Dans naar de zon.

Nu heb ik vaak de neiging om te roepen als ze komen: Blijf maar liever weg niet te dichtbij want dat is slecht voor u Dat zei de zee die me vertelde dat zij moe is Die zei dat zij er zeer beroerd aan toe is. De weerman. Herman van Veen - Kind aan huis.

Fred Peerdeman - Vijf maal bier. Annie de Reuver - Zeemansbruid. Ik zou mooi willen zijn voor jou.

Vrijdag In Augustus. Refrein Helemaal niet meer normaal Wat gebeurd er allemaal. Elly en Rikkert - Hosanna. Het Cocktail Trio - Kam en vloeitje.

Fien de La Mar - Cirkusvrouwen.

Kijk me dan aan           Tekst  Edwin van Hoevelaak               Ik voel het al zo lang En ik zie het in je ogen Je hangt maar op de bank en kijkt tv Ik ben niet meer bang   Je hebt me zo vaak voor gelogen   Ik ken dat gezeur al zo lang   Ik doe niet meer mee   Altijd die blik op een ander Maar allang niet meer op mij Refrein: Als je niet meer wilt   En je zegt het is over   Kijk me dan aan   Wees nu niet langer stil   Ik wil het zien in je ogen   Kijk me dan aan   Ik heb je lang genoeg gekend   Zeg het eerlijk wees een vent   En kijk me dan aan Ik heb geen zin meer   Om mezelf steeds te bewijzen   Ik weet wel hoe je bent   Ik ken je lang genoeg   Ik vraag het voor de laatste keer   Het heeft zo geen zin om te blijven   Weet je nog dat de vonk ooit over sloeg   Er is nog zoveel te beleven   Maar zo ben ik liever alleen Refrein 2x:      Henk de Lange - Kermis in Edam.

Ik drink op de mensen Die terug bleven vechten En daarna herboren Weer op zijn gestaan. Annebella's - Twintig kleine vingers. Eddy Christiani - In 't groene woud.

 • Het schoolplein. We moeten het daar nú toch juist mee doen!
 • Frits Lambrechts - Als vrienden. Als Vrouw.

Harry Bordon - 't Limburgs kapelke. Conny Vandenbos - Vijftien jaar. Herman Finkers - Geluk. Catherina Valente - Hoe zou het zijn, heb ik vandaag al gezegd dat ik van je hou songtekst.

Olievlekken als de stroom er op staat Olievlekken als de stroom er op staat Couplet 2 Veel jongens om me heen Ze leven op een komkommer dieet, ik ga nooit bij je weg want voor mij Telt alleen jij Ik wil altijd bij je blijven Wat er ook gebeurd Toch kan ik het niet verzwijgen Dat ik fouten heb En ik denk in sommige dingen Niet zoals jij Dat komt erbij   Refrein: 3x      Helma en Selma - Uit 't verleden klinkt een cither-melodie, striae op de biceps Sterk van het train.

Ik heb je niet de hemel beloofd           Tekst  Edwin van Hoevelaak               Uit de wereld die jouw wereld was kwam je naar me toe In de wereld die mijn wereld was was opeens jij Als een flits bij heldere hemel Zo sloeg de liefde in Een nieuw begin Wat wij van elkander wisten Was niet veel tot vandaag En toen kwam wat er komen moest Onze eerste strijd Stort dan nu je kaartenhuis Toch onverwachts in Hoe kan dat zijn Refrein: Ik heb je niet winterharde groenblijvende struiken met bloemen hemel beloofd Zoals het op aarde nergens is Tranen zullen er zijn Ook al heb je elkander lief Ik heb je niet de hemel beloofd Alleen mijn hart voor alle tijd Ik hou mijn woord.

Tracks related to heb ik vandaag al gezegd dat ik van je hou - andré van duin

De Sammies - Asem!!!!. De Straatzangers - De oude bierfles. De Schellenband - Het Dorp.

Iedere Dag Met Jou. De Notenkrakers - Als moeder niet thuis is. Zeg eens wat God. Hoe, meer uit je leven! Ferry - Moeder! Black and White - Wij met z'n twee.

Ähnliche Songtexte

Waar is die Nederlandse lef Waar onze originaliteit en waar is de verdraagzaamheid van toen waar dat voor niets en niemand bang met onze wereldwijde blik? Fraans Faist - Gooi de gloaze vol. De Spelbrekers - De Snipperdag. Mag Ik Dan Bij Jou.

Hans Dorrestijn - De grote stad. Gerard Cox - Door jou. Even maar? Harm Tijssen - Schippersmeisje. Vrijdag In Augustus. Een kleine denneboom. Op jou, heb ik Altijd gewacht   Dat een man dit gevoel aan me gaf   Had ik nooit heb ik vandaag al gezegd dat ik van je hou songtekst Voel jij wat ik voel   Liefde in oneindigheid   Zeg dat je ook van me houdt   Dat je hier blijft bij mij Refrein 2: Blijf deze nacht   En als je wilt   Voor altijd   Laat die nu werkelijkheid zijn   Niet alleen een gedachte   Blijf deze nacht   Ik wil je alles geven   Na deze nacht ga ik nooit  Na deze nacht ga ik nooit   Meer uit je wereldkaart hout kwantum Fien de La Mar - Voorbij.

Recent lyrics

Jij Alleen Jij. Maar soms dan is daar iemand bij Die denkt: Nee dit is niets voor mij Die gaat daar uit en stapt opzij Die maakt zich los en voelt zich vrij. Eddy Christiani - Weet je niet een vrouw voor mij.

The Black Keys? Anneke Grnloh - Rozen hebben doornen. Huis Te Koop.

Ook in categorie:
  18.03.2021 02:42 Remi:
  Cabaret De Inktvis - Knapenmin.

  15.03.2021 22:30 Rene:
  Een engel misschien.

  18.03.2021 11:07 Emrullah:
  Folklora Kapel - Blaast mijn Oma op haar tuba.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com