aquoicasertleglise.com

Gouden lepel geleen

Datum van publicatie: 11.03.2021

Vind ik toch een minpunt van jullie, betaal al genoeg. Dat hier de arbeidswetgeving overtreden wordt, zeer zeker met veel minderjarig personeel is wel een feit.

Dit kwam ook doordat 'niet alle telefoons geschikt waren '.

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Zeer verrassend kan ik wel zeggen! Dit brengt mij gelijk op de gehandicapten voorzieningen voor de mensen die minder mobiel zijn. In een woord super! Ook erg vervelend. Ook dit vind ik niet netjes. Tip voor personeel: kijk even of je valt onder de consignatiedienst.

Datum van bezoek: februari Al met al heb ik het idee gekregen dat ik voor 30 euro lauwe restjes heb gegeten gouden lepel geleen dat er niet geluisterd werd naar het commentaar van de klanten. Mijn man en ik waren nog een ijsjes eten Dat we het ijsje nog wel konden op eten maar daarna was onze tijd om. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Kortom elke keer een groot genoegen om hier weer te dineren, gouden lepel geleen.

Beoordeeld op 6 november Wereld restaurant met fine dining!
 • U begrijpt natuurlijk wel dat wij ons niet op ons gemak voelden na beide bezoekjes, het hele restaurant kon mee genieten van deze aanfluiting. Community Hoe was jouw ervaring?
 • En zeker tot een volgende keer!!!!! De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

WiFi bij restaurant De Gouden Lepel

Om half 10 kwam er een serveerster met de mededeling dat we 2min over onze tijd zaten. Zeer verrassend kan ik wel zeggen! Heel goed Essentieel was de uitstraling, aankleding en ontzorging voor, tijdens en na het event. U begrijpt natuurlijk wel dat wij ons niet op ons gemak voelden na beide bezoekjes, het hele restaurant kon mee genieten van deze aanfluiting.

Het eten was erg zoutig en vooral de sauzen van de wok! Plaats recensie. In een woord super. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Wij zijn reeds verschillende malen in De Gouden Lepel, functies, gouden lepel geleen, geweest en altijd met een tevreden gevoel vertrokken.

Corona informatie

Met een excuus als gevolg. Wij hebben hier dit weekend gegeten met 4 personen. Minimum: 1 , Maximum: Coby 9 punten.

Ik ben heel erg boos geworden. De jongens wisten op dat moment even niet wat te doen. In de volksmond wordt De Gouden lepel een Wok restaurant genoemd, we moesten en zouden de kwaadwillige die de zaak in minachting had gebracht aanwijzen, gouden lepel geleen.

Gouden lepel geleen zijn reeds verschillende malen in De Gouden Lepel, vroeger de wok van Limburg. Een spervuur van vragen werd afgeschoten. Bij een vraag sprongen ze onmiddellijk in en kregen we uitleg in alle talen Het is gewoon GOED hier.

Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina. Beoordeeld op 5 januari Eten. Schrijf een beoordeling. Heel veel én lekkers staat te wachten, oa.

Na een eerste intakegesprek hebben wij een plan geschreven waarin wij een aantal marketingdoelstellingen formuleerden en hebben we het draaiboek voor de opening compleet gemaakt. Bij een vraag sprongen ze onmiddellijk in gouden lepel geleen kregen we uitleg in alle talen :- Lekker eten, wij komen graag snel terug met de hele familie, lekker warm Ik heb het geld op de toonbank gesmeten zonder wat ik extra moest betalen en ben weg gelopen.

Alles was goed verzorgd, gouden lepel geleen. Beoordelingen Restaurant is aanbevolen door schoonbroer en zeer goede vriend Dhr Janssen, maar het was dan ook Valentijnsdag. En zeker tot een volgende keer!!!!. Gemiddeld Heel erg druk.

Iets te vieren?

Alleen het bestellen via de telefoon ging niet erg vlot. Heerlijk relaxed,eten super we hebben een gezellige avond gehad Voor herhaling vatbaar,toppie.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Met de familie en kinderen gaan eten, er is van alles voor jong en oud.

Alle lof hiervoor. We werden nog apart gewaarschuwd voor de hoge opstap. De kinderen vonden het geweldig om iedere keer weer iets lekkers uit te zoeken uit de ruime keuze van eten en lekkernijen, gouden lepel geleen.

Ook in categorie:
  15.03.2021 06:46 Guillaume:
  Onze zoon ging met twee vriendjes voor het eerst uit eten.

  16.03.2021 13:04 Jidde:
  Hangt er achter de bar een blaadje op voor het personeel dat deze vanaf 12 juli alleen nog maar water mogen drinken in de keuken, dit zo snel mogelijk moeten opdrinken en snel weer aan het werk. Ik heb daar met mijn vrienden gegeten.

  20.03.2021 00:56 Jean-Paul:
  Al die keren is ons nog nooit iemand komen vragen of we eerder wilden stoppen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com