aquoicasertleglise.com

Britse korthaar kittens te koop belgie

Datum van publicatie: 08.03.2021

Amsterdam Eergisteren. Onze raszuivere britse korthaar is bevallen van 4 prachtige dikke blauwe britten,. Geen foto.

Tongeren 14 okt. Europese Burmese Fantastische burmese meisje is op zoek naar een nieuw familie. Ze behoren een brede borstkas en een korte gespierde rug te hebben, de bouw behoort in alle opzichten gedrongen te zijn. Hij is ongeveer 4 jaar. Veenendaal Gisteren. Meisje kitten van 26 juni ze is ingeeent ontwormd paspoortje ze heeft nu een seresto bandje om.

De poesjes mogen het nest verlaten.

Zijn reeds zindelijk, in bezit van eu-paspoort, we hebben een mooie nestje van 5kittens 1 katertje is gereserveerd 4 poesjes beschrikbaar ze zijn geboren op al. Ze zijn super lief en speels. Scottish Straight kater Hercules Dag iedereen, wij zijn op zoek naar een perfecte match voor ons heel speciaal scottish straight jongen hercules creme gemarmerd.

Q Almere! Hallobritse korthaar kittens te koop belgie. In die tijd begonnen welgestelde Engelsen met het showen en tentoonstellen van exotische raskatten die bijna zonder uitzondering uit Aziatische landen afkomstig waren.

Ook het karakter van je toekomstige huisgenoot is belangrijk.
  • Erkende fokkers zijn verplicht om in advertenties hun HK-nummer te vermelden. Ichtegem 13 okt.
  • Sneeuwbengaal stamboom ouders Laatste kitten van de nest gecastreerd ouders getest op fiv en felv volledig in orde met chip en inentingen mag onmiddellijk nestj.

Verfijn resultaten

Prachtige brits korthaar kitten te koop wij hebben een mooi lilac brits korthaar kitten. Hoeveel je betaalt voor een raskat hangt ervan af waar je het dier haalt: in het asiel of bij een erkende fokker. Hoeveel kost een kortharige raskat? Hulste 20 okt. Zijn nog 1 raszuivere britse korthaar kitten is beschikbaar!

Brits blauwe kittens te koop Wij hebben een nestje prachtige kittens. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Katten van dit ras gaan doorgaans goed om met soortgenoten, en de omgang met honden is ook erg goed te noemen. En zijn opzoek naar hun nieuwe thuis dus we zouden meteen mee. By continuing to browse the site, britse korthaar kittens te koop belgie, you are agreeing to our use of cookies? En zijn opzoek naar hun nieuwe thuis dus we zouden meteen mee! Onze lieve nala is bevallen van 3 prachtige raszuivere britse korthaar kittens.

Onze kittens

Op 11 september heeft onze dame een prachtig nestje van 5 gekregen. De kit. Almelo Vandaag.

Britse korthaar kitten We hebben op 14 augustus een nestje gekregen van 3 schattige kittens van onze britse korthaar. Echter willen we niet dat een knap uiterlijk ten koste gaat van de gezondheid! Tielt-Winge 17 okt. Alexandro IJmuiden. Waar moet ik op letten als ik een raskat koop.

Arnhem Gisteren.

BESCHIKBARE KITTENS British Shorthair

Ze selecteerden hun huiskatten op een compacte en gedrongen bouw en kruisten deze met Perzische katten om tot het gewenste type te komen. Kop: de kop oogt zeer massief. Nog 1 zwart wit katertje beschikbaar. Waalre Gisteren.

Britse korthaar kittens te koop Al onze kittens zijn: - gevaccineerd! Almelo Vandaag. Bergen op Zoom Gisteren. Kijk zeker ook eens op 2dehands: fokkers van kortharige raskatten adverteren er regelmatig hun zoekertjes, britse korthaar kittens te koop belgie. Ogen: groot en rond, wij zijn op zoek naar een perfecte match voor ons heel speciaal scottish straight jongen hercules creme gemarmerd, kort en breed aan de bas.

Ichtegem 13 okt. Normaal gesproken is een wekelijkse borstelbeurt met een varkensharen borstel voldoende om de vacht in goede conditie te houden. Tongeren 14 okt.

Gesponsorde links

Mama en papa op foto te zien. Geen foto. Op aanvraag 23 okt.

Zij heeft een mooie stamboom. Vorige Volgende. Ondanks hun zachte karakter vinden ze niet altijd alles maar best, ze blijven hun eigen karakter behouden en als ze het ergens niet mee eens zijn zullen ze dat beslist laten merken.

Ook in categorie:
    10.03.2021 00:09 Leo:
    Wij zoeken een poes van maximaal 4 jaar oud met stamboom ,de poes. Bengaalse kittens 7 schitterende rosetted bengaalse kittens,nog 4 mannetjes en 2 vrouwtjes beschikbaar.

    10.03.2021 09:24 Dilâra:
    Dag allemaal, onze lieve britse korthaar poes lola is 8 weken geleden bevallen van prachtige kittens. Baarle-Nassau Vandaag.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com