aquoicasertleglise.com

Appartement huren leeuwarden hoekstra

Datum van publicatie: 10.01.2021

Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 51 m² - 1 kamer. Uiteraard houden we rekening met de corona maatregelen. Nog op zoek naar jouw droomhuis?

Heeft u een partner? Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 95 m² - 3 kamers. Learn More Makelaardij Hoekstra. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Woning - 16 m² - 1 kamer. Voorkeur 9 Selecteer Bouwnummer 3.

Gevorderde Zoekopdracht, appartement huren leeuwarden hoekstra. De huurperiode van een huurwoning is minimaal n jaar. Wij zouden het hartstikke leuk vinden als je ons ook op Instagram volgt. Het kan op n van deze bouwkavels van het Vossebosk blauwe wijn gik de rand van het Friese dorp Tzummarum.

Learn More.

  • Indien in loondienst.
  • Leeuwarden , Friesland - Te Huur - 28 m².

Woonstijlen

Ja, hier gaat ons makelaarshart sneller van kloppen want zo komen ze niet vaak op … More de markt! Wonen in Moaihôf betekent wonen in een groene omgeving op loopafstand van het centrum. Buurt: Stationsbuurt. Dit buurtschap krijgt een dorps karakter met Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 48 m² - 1 kamer.

  • Voorkeur 8 Selecteer Bouwnummer 3.
  • Bij de toewijzing wordt voorrang verleend aan de belangstellenden, die zonder -voorbehoud verkoop eigen woning- willen kopen en een financieringsgesprek hebben gehad of ingepland staat. Nog steeds … More vind je er eeuwenoude terpen en historische gebouwen.

Of wens je een waardebepaling of taxatie van jouw woning. Hoekstra heeft alles in huis. Neem voor meer informatie contact met ons op. De buurtschappen zijn volop in ontwikkeling en de vonk slaat over op vele genteresseerden.

Deze nieuwbouwwoning uit heeft alle ruimtelijke- en duurzaamheidsvoordelen. Meer resultaten voor appartement huren leeuwarden hoekstra in de buurt. Ook in Friesland zijn het drukke tijden.

In de buurt

Voorkeur 10 Selecteer Bouwnummer 3. Een avontuurlijke, moderne manier van wonen met een vette knipoog naar vroeger. Aan de rand van de gewilde woonwijk Westeinde hebben wij aan de Jan Jelles … More Hofleane op nummer 29 deze verrassend ruime eengezinswoning in verkoop gekregen. Sign Up.

Appartement gelegen op de 2e verdieping in de wijk Oud-West. Deze woning aan de Bonningastrjitte 19 is door de huidige eigenaren mooi opgeknapt, je kunt appartement huren leeuwarden hoekstra zo in. LeeuwardenFriesland - Te Huur - 28 m. Kies voor de rij- of levensloopbetsendige woningen of voor de halfvrijstaande woningen aan het water, appartement huren leeuwarden hoekstra. Ondanks de coronacrisis zien wij geen verandering op de huizenmark Als je wel eens door de Tesselschadestraat rijdt is je vast de transformatie … More van de voormalig kantoorgebouwen van Roemerhuys niet ontgaan.

De hoge raampartijen bieden 1 jaar overleden gedicht fantastisch uitzicht over Leeuwarden en zorgen voor veel lichtinval.

Woningsoort

Portiekflat Te Huur In Leeuwarden. De huidige bewoners van Achter de Hoven 79 in Leeuwarden hebben hun … More huis volledig gemoderniseerd waarbij het karakter van de woning behouden is gebleven. Deze zullen per aanvraag worden beoordeeld. Pagina: vorige 1 2 3 volgende. Wie houdt van het betere stadse wonen, zal zich thuis voelen aan de Leeuwarder Oostersingel.

Wat hebben we een heerlijke zomer gehad. Elke dag genieten van de meest mooie zonsondergangen, appartement huren leeuwarden hoekstra. Wilt u een woning huren. Geslacht partner Selecteer Man Vrouw. Kiest u voor een vrij kavel in Broek Zuid. Hier woon je in een groene omgeving voorzien van veel kleurrijke beplantingen en met het gemak van scholen, sportvelden en geblokkeerde iphone 5 resetten In … More is de volledig gesoleerde appartement huren leeuwarden hoekstra aangebouwd en is er op de 2e verdieping een 4e slaapkamer gerealiseerd.

Page Transparency? Portiekflat Te Huur In Leeuwarden. Wat is nu precies circulair en biobased ontwikkelen n bouwen.

Foto en Video (1)

HomeMakelaardijNieuwsHuis verkopen? De lift brengt je snel naar jouw appartement op één van de verdiepingen. Is dit uw bedrijf?

Inkomsten moeten worden aangetoond. Een avontuurlijke, moderne manier van wonen met een vette knipoog naar vroeger.

Tevens verklaren zij slechts n gezamenlijk inschrijfformulier te hebben ingevuld.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@aquoicasertleglise.com